2777
2789
عنوان

واکسن ۶ ماهگی سخته ؟ از استرس دستو‌ پام میلرزن

| مشاهده متن کامل بحث + 25155 بازدید | 52 پست
عزیزم شیش ماهگی نسبت ب چهارماهگی اسونتره ..اما قبل اینکه ببری بهش استامینوفن بده بعدببر اینجور راحتت ...

همیشه قبل رفتن میدم هم‌ دو هم چهار ولی ۴ خیلی بد بود

هیجده ماهگی ک خیلی آسون تره بنظرم ..پسرمنم زیاد حس نکرد دردشو 

والا جفت بچه های من پاهاشونو گرفته بودن میترسیدن پاهاشونو تکون بدن چون دردداشت.باچه مصبیتی میخوابوندم تامیذاشتمشون سرجاشون چون پاهاشون تکون میخوروبیدارمیشدن.تازه دسشویی بردن هم یا مصیبتی بود.

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون ک‌ دوماهگی زد رفته از بهداشت بقیه رو نمیدونم چطورن منم ب دست خیلی اعتقاد دارم ولی چ کنم 😭

من میرم فقط التماس زنه را نیکنم این سری داشت میرفت گفتم جون من بزن و برو 

بخدا بچم تبم نکرد 

یکی میزنه خون از پاش میاد 

نمیخوام بترسونمت ولی واسه دختر من که افتضاح بود  استامینوفن و لیمو شیرین و سیب درختی و گلاب تو ...

واکسن دو ۴ چطور بود برا بچتون؟اره بهش فعلا فقط فرنی و حریره میدم

حالا تا ۱۸ ماهگی زیاده  اما خیلی میترسم این ۶ ماهگی چطوره  باور کنید سر چهار ماهگیش پا ب ...

والا من بچه هام تو همه واکسن ااشون تب داشتن.ولی گریه فقط هجده ماهگی.

توم گریه نکن.انقدراحساساتی نباش!نترس!

بقول مادرشوهرم تاثیرمیذاره روشیرت‌.شیرو هم رو بچه ت مستقیم تاثیرداره.

بچه س دیگه.انقدرگریه میکنن.

والا جفت بچه های من پاهاشونو گرفته بودن میترسیدن پاهاشونو تکون بدن چون دردداشت.باچه مصبیتی میخوابوند ...

من پسرم درحد دوساعت اصن از جاش بلندنشد ..بعدش پاشد دوید ..بچه ها فرق میکنن باهم ..

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 
من میرم فقط التماس زنه را نیکنم این سری داشت میرفت گفتم جون من بزن و برو  بخدا بچم تبم نکرد&nb ...

عه برا من دوماهگیش خون اومد اما هیچی نفهمید ولی ۴ خون نداشت اما مثل ختنش بود 😫

من پسرم درحد دوساعت اصن از جاش بلندنشد ..بعدش پاشد دوید ..بچه ها فرق میکنن باهم ..

بعله همینجوره.البته خصلتهای بچه هاهم ارثی هست.مثلا بچه های من نوزاد بودن کولیک شدید داشتن کبودمیشدن ولی گریه نمیکردن.انقدرمیترسیدم!میگفتم نکنه گیرنده ی درد ندارن!

والا من بچه هام تو همه واکسن ااشون تب داشتن.ولی گریه فقط هجده ماهگی. توم گریه نکن.انقدراحساساتی نبا ...

چیکار کنم دیگه بچه اولمه هی میخام بی توجه باشم بگم خب طبیعیه درد داره فلان

ولی انقدددد جیغ میزنه پشیمون میشم از واکسن زدن

چیکار کنم دیگه بچه اولمه هی میخام بی توجه باشم بگم خب طبیعیه درد داره فلان ولی انقدددد جیغ میزنه پش ...

واکسن زدن همه رو پشیمون میکنه!.میگم به خودت فشارنیار زیاد.دوروزه میگذره.بیخیالم نباش خودتم اذیت نکن.

بعله همینجوره.البته خصلتهای بچه هاهم ارثی هست.مثلا بچه های من نوزاد بودن کولیک شدید داشتن کبودمیشدن ...

بله بچه منم کولیک داشت خیلیم گریه میکرد بعد تقریبا سه ماه کولیکش برطرف شدخداراشکر ..

عزیزم شماچندتابچه دارین چقده فاصله سنیشون؟

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر