2777
2789

میدونم ک هر سه واکسن دو چهار و شش یکی هستن دو هفته دیگه نوبت واکسنشه هم استامینوفن و هم کمپرس سرد و گرم مرتب استفاده میکنم سر دوماهگیش هییییچی نفهمید اما واکسن ۴ ماهگی فاجعه بود خیلییییی اذیت شد هم درد داشت هم تب شدید...۶ ماهگی بهتره یا بدتر 😫

بدتره فکرکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام بترسونمت ولی واسه دختر من که افتضاح بود 

استامینوفن و لیمو شیرین و سیب درختی و گلاب تو خونه آماده داشته باش که خدایی نکرده تبش زیاد بود بدی بهش 

خودتم اگه بهش شیر میدی یه چیز حسابی و مقوی بخور که شیر داشته باشی چون همش آویزون سینه اته 

بعدم گوشت بنداز تو شیشه واسش 

آب گوشت تو شیشه رو بهش بده البته اگه غذاخوردنو شروع کردی واسش

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

میگذره عزیزم.ازهمه بدتر هجده ماهگیه که بچه فلج میشه!

حالا تا ۱۸ ماهگی زیاده 

اما خیلی میترسم این ۶ ماهگی چطوره 

باور کنید سر چهار ماهگیش پا ب پاش گریه میکردم بس ک صبح تا شب و شب تا صبح جیغ زد

یکی هست تو بهداشتمون من میرم التماس میکنم اون بزنه واکسن بچمو  نه تب میکنه نه درد میاد  ...

اخه اون ک‌ دوماهگی زد رفته از بهداشت بقیه رو نمیدونم چطورن منم ب دست خیلی اعتقاد دارم ولی چ کنم 😭