خانوما من بین دوتا مبل موندم اولی نو هستش مغازه دار گفت ۳۴میدم و دومی از دیوار پیدا کردم میگه ۸تومان.میشه نظر بدین بهم.من خونم سازمانی هستش و یه استان دیگه هستم که با شهر خودمون پانزده ساعت فاصله داره.مبخوام بگم تقریباً مهمون نمیاد خونم.بکین کدوم بهتره؟ممنون میشم
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
اگه هزينه برات زياد مهم نيست خب اون چيزى رو كه دوست دارى بخر لذتشو ببر چه كار به مهمون دارى كه ببينه ...
راستش هزینش کمی دودلم کرده.کیه که این دور و زمونه دودوتا چهارتا نکنه گلم ولی میگم اگه خیلی داغونه حذفش کنم اونو بگیرم
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
فهمیدم گلم چون من دو هفته هست دیوار استان رو چک میکنم دریغ از یه موردخوب
ارزونش همین بود.نمیدونم چرا اینجا تنوع کالا ندارن.
نمیشه مثلا کوسناش رنگ دیگه کنم ؟به نظرتون خوب میشه ؟رنگ موکتم قهوه ای فرشمم فیلی.خیلی زشت میشه
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!