2777
2789
عنوان

عکس مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست
اگه هزينه برات زياد مهم نيست خب اون چيزى رو كه دوست دارى بخر لذتشو ببر چه كار به مهمون دارى كه ببينه ...

راستش هزینش کمی دودلم کرده.کیه که این دور و زمونه دودوتا چهارتا نکنه گلم     ولی میگم اگه خیلی داغونه حذفش کنم اونو بگیرم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲🥲🥲دوره..خیلی دور🥲

فهمیدم گلم چون من دو هفته هست دیوار استان رو چک میکنم دریغ از یه موردخوب

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
ی مبل ارزونتر بگیر

ارزونش همین بود.نمیدونم چرا اینجا تنوع کالا ندارن.

مدلش خوبه ولی رنگش خیلی قدیمیه

نمیشه مثلا کوسناش رنگ دیگه کنم ؟به نظرتون خوب میشه ؟رنگ موکتم قهوه ای فرشمم فیلی.خیلی زشت میشه   

کدوم عزیزم ؟اولی یادومی

اولی قطعا

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!