2777
2789
عنوان

عکس مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست
این بهتره کههه

کدوم گلم؟اولی یا دومی

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون كرم رنگه بهتره

به نظر خودمم همینه.ولی مادرم و همسرم میگن که مهمون که خونت نمیاد ببینه مبلم که ممکنه دوسال دیگه زده بشی و خودتم سازمانیه بهتره زیاد هزینه نکنی.ولی بازم میگن نظر خودت .منم موندم دودل

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
دومی مدلش خوبه ها ولی رنگش نه گلم  بگرد بازم از دیوار رنگ خوب پیدا کن طوسی یا کرم

ممنونم گلم ولی زیادگشتم نبود.به نظرت خیلی زشته .دلیل دودلیمم تو پست بالاتر توضیح دادم.میسه راهنمایی کنید.

به نظر خودمم همینه.ولی مادرم و همسرم میگن که مهمون که خونت نمیاد ببینه مبلم که ممکنه دوسال دیگه زده ...

اگه هزينه برات زياد مهم نيست خب اون چيزى رو كه دوست دارى بخر لذتشو ببر چه كار به مهمون دارى كه ببينه يا نه؟!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
ممنونم گلم ولی زیادگشتم نبود.به نظرت خیلی زشته .دلیل دودلیمم تو پست بالاتر توضیح دادم.میسه راهنمایی ...

مدلش خوبه ولی رنگش خیلی قدیمیه

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

ی مبل ارزونتر بگیر

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

گلم من استان هرمزگان هستم احتمالا بعد مسافت زیادی با هم داریم