2777
2789
عنوان

همکلاسیم متاهله...

255 بازدید | 11 پست

بعد واسه هر درسی گروه داریم تو تل تعدادمونم کمه چون ارشدیم، حالا این پسره که متاهلم هست هر سری میاد پی وی من سوال درسی میپرسه و کافیه من یه چیز بگم دیگه دوس داره ادامه بده و حرف بزنه،سرد هم باهاش حرف میزنم فایده نداره 

بنظرتون چرا تو گروه سوالشو نمیپرسه؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواد با تو حرف بزنه مشخصه بهت نظر داره

چشمم به تیکرت افتاد 

انشاءالله به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم 

چند سالته؟🥲

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
اخه معمولا چیزی میپرسه که نتونم بگم نمیدونم    

کلا جواب نده 

سین هم نکن 

حتی اون موقع تو گروه چت کن 

ک بفهمه تمایلی نداری جواب بدی

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!