2777
2789
عنوان

دعوا سر سالاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 82 پست
عکس سالادلطفا

خخخ🤣🤣

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا😐خو میگفتی دعوتت نکردم ک‌.یهو اومدی دیگه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

یا خدا خدا صبر بده بهتون این دیگه چه آدمیه من جات بودم میگفتم اره خانوادگی بی سلیقه بودیم وگرنه چرا باید یه آدم بیشعوری مثل تو رو می‌گرفتیم که به غذای طرف ایراد بیاره شاید همینو داشته باشه طرف این نشونه خام بودن و بی سلیقگی ماست که تو رو گرفتیم 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

جای تو بودم چنان میزدمش که با برف سال دیگه پایین بیاد😑😑😑😑

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

خلاصه تا تونست حرف بار من کرد فکر میکرد من از سر خجالت یا احترام بهش ساکتم و پر رو تر میشد 

دیدم این ادب و این چیزا حالیش نیست بلند گفتم بهش برو بیرون از خونه من همین الان 

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍