2777
2789
عنوان

شیرخشک سوپرامیل1 خوبه یا اپتامیل؟

6394 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میشه یه راهنمایی بهم بکنین پشرم الان12روزشه تا ب امروز بهش شیرخشک اپتامیل میدادم خیلی بالا میاره و درطول روز تقریبا7تا8بار دفع داره میخوام شیرخشکشو عوض کنم کسی تا ب حال ب بچش شیرخشک سوپرامیل1داده دل پیچه ونفخ نمیاره بالانمیاره بچه کلا چ جورشیرخشکیه از آپتامیل بهتره یا وزن گیری داره میشه کمکم کنین واقعا کلافه شدم از بس با شیرخشک آپتامیل هس پوشک بچه رو عوض کردم و توسروصورتم بالااورده😲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به پسرم ببلاک دادم فکر کنم در حال حاضر بهترین شیر خشک موجود همینه بعد کلا بچه ها رفلاکس دارن اشکال نداره همین ببلاک یه مدل هست واسه بچه هایی که بالا میارن و رفلاکس دارن البته سعی کن از پزشک هم مشورت بگیری

حساسیت یا رفلاکس داره که بالا میاره  اگه حساسیت داره باید اچ آ بدی اگه رفلاکس داره باید ای آر ...

شیرخودم کمه ابکی هم هس اصلا سیرنمیشه همش گریه میکنه براهمین شیرخشک براش خریدم آپتامیل ک بش میدم همش بالا میاره و دفعش خیلی زیاده امروز براش سوپرامیل خریدم ولی هنوز بهش ندادم نمیدونم چ جور شیرخشکیه دکترداروخانه ب شوهرم این شیرو پیشنهاد کرده 

شیرخودم کمه ابکی هم هس اصلا سیرنمیشه همش گریه میکنه براهمین شیرخشک براش خریدم آپتامیل ک بش میدم همش ...

ببین میتونی شیر خودتو تقویت کنی، شیر خودتو که میخوره بالا نمیاره؟ 

عزیزم بچه شما رفلاکس شدید داره و به خاطر دفع زیاد به لاکتوز هم آلرژی داره  شما باید شیر اپتامی ...

یی بش شیرخشک سوپرامیل ندم الان ک روشو خوندم براساس شیرتازه گاو هس ترکیباتش

ببین میتونی شیر خودتو تقویت کنی، شیر خودتو که میخوره بالا نمیاره؟ 

ن شیرخودمو ک بهش میدم اصلا بالا نمیاره ولی سیرنمیشه خیلی گریه میکنه دکترش شیرخشک آپتامیل براش نوشت ک ازوقتی بش میدم همش بالامیاره و دفعات دفعش زیاده حالا نمیدونم ازشیرخشکه یا رفلاکس یا کولیکه اصلا سردرنمیارم خیلی گیج شدم

یی بش شیرخشک سوپرامیل ندم الان ک روشو خوندم براساس شیرتازه گاو هس ترکیباتش

عزیزم سوپرامیل سمه برای بچه شما 

به نظرم فعلا شیر خودتو بده 

خودت لبنیات مصرف نکن 

جوجه کباب گوشت گوسفند و آب هویج مصرف کن تا شیرت زیاد بشه 

اگرم شیر خشک به بچه ات میخوای بدی فقط شیر خشک ضد آلرژی باید بدی 

بچه شما ۱۲ روزشه علائمش خیلی شدیده بعد از یکماه خیلی حالش بدتر میشه 

اصلا شیرخشک معمولی بهش نده

ن شیرخودمو ک بهش میدم اصلا بالا نمیاره ولی سیرنمیشه خیلی گریه میکنه دکترش شیرخشک آپتامیل براش نوشت ک ...

نه پس اگه شیر خودتو که میخوره مشکلی نداره رفلاکس یا آلرژی نداره، پس همون شیرخشک بهش نمیسازه، حالا من نان دادم به بچم، ولی دکتر گفت ببلاک هم خوبه، حالا تو هم عوضش کن ببین چی به بچت می‌سازه، ممکنه مجبور بشی چندبار عوض کنی شیرش رو