2777
2789
عنوان

دخملم فردا واکسن دو ماهگی داره!!!

14 بازدید | 8 پست
سلام دوست جونام
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
قطره ی استامینوفن برا پسرم زیاد اثر نمیکرد .... اگه اینم اونجوری بود شربت پروفن بدم؟؟؟ کسی داده
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
اخی گلم ایشالا براش سبک باشه نیم ساعت یه ساعت قبلش دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بده تا یه شبم مراقب باش تب نکنه

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره ندارم....ولی شربتشو دارم فرقی میکنه
امشب هم همه ی کارهات رو انجام بده که فردا یک بیست و چهار ساعت کامل در خدمت نینی باشی.
حال من خیلی خوبه. اینجاهم میام با دوستای مجازیم بگم و بخندم و شادتر شم. لطفا اگه قصد ضدحال زدن دارید تاپیک رو ترک کنید.
ممنون مامانا .اگه پسرم بذار....زیاد به دخملم محبت کردنی حسودی میکنه