2777
2789
عنوان

شوهرم گفت سرچ کن ببین حق با منه یا تو

| مشاهده متن کامل بحث + 6205 بازدید | 206 پست

چقد پررو هستن این مردا واژن بوی واژن میده بوی گل قرار نیس بده فک کنم اگر عفونت داشتی و زیاد بود خودت حس میکردی شوهر شما بهونه میخواد برای خیانت کاش یکم مردم از اون فکر و خیال های ارمانیشون بیان بیرون و زندگی واقعی رو ببینن

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد حالم از شوهرت بهم خورد واسه همجین چیزی همه خوبیاتو ندید گرفته و بهت میگه خیانت میکنم؟از طرف من بهش بگو اگه انقد بنده زیپ شلوارتی هرچه زودتر برو دنبال لیاقتت

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

واسه بو

اول برو دکتر و هرروز لباس زیرتو تعویض کن

هرصبح و شبم خودتو با ژل بهداشتی بانوان بشور

قبلا این مشکلو داشتم خداروشکر شوهرم ژل گرفت برام خیلی راضیم

واسه خونه جدا رفتنم و دورشدن از مادرشوهر و نیت قلبیم اگه راضی صلوات بفرس😘

شغلت چیه ؟ 

تشت جوش شیرین دیگ چیه ؟ برو دکتر 

حموم حتمن ی روز در میون برو ی دوش ۵ دقیقه ای 

از بادی اسپلش و اسکراب خوش بو کننده هم بعد حمومت حتمن بزن 

مگ ماشین ندارین ک با دست میشوری لباسارو ؟