2777
2789
عنوان

شوهرم گفت سرچ کن ببین حق با منه یا تو

| مشاهده متن کامل بحث + 6205 بازدید | 206 پست

یعنی هر زنی که عفونت داره شوهرش باید خیانت کنه؟؟حتی الکی هم گفته باشه بازم اشتباه کرده همچین حرفی زده.انقدر شل گرفتین بهتون این حرفا رو می زنن‌.می تونست درست بگه از این مسئله دارم اذیت می شم برو دکتر و درمانش کن.توام اون موقع می رفتی دیگه نه این که بیاد بگه اگه خیانت کردم ناراحت نشیا!!تازه اگه درستم نمی شد حق نداشت همچین حرفی بزنه ناراحته طلاق می گرفتین در صورتی که همچین چیزی راه حل داره ولی منظورم اینه حتی تو بد ترین مسائل هم زن و مرد حق ندارن اسم خیانت بیارن ناراحتن می تونن طلاق بگیرن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من فقط بهت بگم خیلی رو دادی به شوهرت انقدر که یه لباسشویی هم نخریده دیگه جمع کن این ساده بازی ...

مرسی گلم 

اباسشویی داشتیم اوتوماتیک خداب شد فعلا نمیتونبم یکی دیگه بگیریم وقتم نکرد ببره تعمیر کلا منو هم مسئول خرابی لبایسشویی میدونه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
یعنی هر زنی که عفونت داره شوهرش باید خیانت کنه؟؟حتی الکی هم گفته باشه بازم اشتباه کرده همچین حرفی زد ...

منظورش زن دوم

ولی من بش گفتم کلا زن دیگه ای گرفتی یا هرجی اسم منو نیار دیگه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه ها بنظرتون بیدارش کنم نهار بخوریم یا قهر بمونم

چون من طاقت قهرو ندارم میگم سرسنگین باشم ولی قهر ن ولی این سری واقعا دلم شکست

بعضی حرفای شوهرت بد بودو میتونست بگه بیا خودم ببرمت دکتر وقت بگیر خودم میبرمو میارمت  ولی خب ا ...

امروز بعداز ظهر باهم رفتبم ولی مطبا همه تعطیل بودن شنبه هم ک تعطیله

در مورد خیانت که چرت گفته خودشم بعدش گفته اینجوری گفتم که به خودت بیای  ولی بوی بد بدن واقعا چ ...

آره دمو دقیقه یادآوری میکنم ک نباید اینو میگفتی میزنه رو پیشونیش ک بابا خواستم حسادتتووتحریک کنم😕

استاتر قشنگم من سوای حرف همه بهت افتخار میکنم و میگم دمت گرم  که هم کارای خونه رو میکنی هم بچه ...

مرسی عزیزم چقد انرژی مثبت گرفتم شوهرمم تو حالت عادی اینارو بم میگه ولی تا ی کاریو زود انجام ندم بهم میریزه😐

خیلی هم خوبه که شاغل هستید،😍 سعی کن بیشتر به خودت برسی و خرج خودت کنی و حتما دکتر برو به خودت اهمی ...

ممنون 😍بله کارمو که اصن ول نمیکنم تازه قصد دارم دکترا هم بخونم چشم انشالله ازین ببعد بیشتر ب خودم میرسم

من کار نکردم؟؟؟؟؟من خودم با همسرم همکار بودیم  که آشنا شدیم... ایشون  باید  نظم بدن ...

عزیزم کی گفته من فقط بخاطر پول میرم سرکار من قبل از ازدواج کار میکردم در ضمن من گفتم نظم ندارم؟ من تاجاییکه ررتوانم هس به همچی میرسم ولی شوهرم میحواد همچی گلو بلبل باشه 

واینکه گفتی چرا پس بچه اورد من بچمو ول نکردم ۴ساعت ک میرم مدرسه دوساعتش خوابه بقیش پیش مامان بزرگشه وقتی هستم تمام وقتمو صدفش میکنم وقتی خوابید ب خودمو خونه میرسم

خب برو دکتر لباساتم بنداز ماشین چقدرم تایپ کردی 

عزیز عفونت شدید نبود ک برم ولی اوکی قراره برم دیروز رفتم تعطیل بود.لباسشوییمونم خرابه تایپ هم زیاد کردم ک نگید خب خب؟ گفتم کامل توضیح بدم حالا شما ببخشید😕

مادر هدفدار لطفا نتیجه شو بیا درمیون بذار

نتیجه چی عزیزم

دیدوز رفتیم دکتر منو شوهرم باز نبود همه نعطیل بودن دیشبم آشتی کردیم تاپیکو خوند خندش گرفت میگه ببین همه حقو به من دادن😐درحالیکه ایطور نبود ولی همه رو نخوند دیه منم ترسیدم بقیه رو بخونه ک طرفمو گرفتن بعد نزاره دبگه نی نی سایت بیام البته تا این حد تو کارم دخالت نمیکنه

باهم حرف زدیم گف چندبار بت میگم و گوش نمیدی و من اصلا نمیزارم تو بری خونه بابات و...

ببین اون تو حالت عادی خیلی خوبه همیشه بوس و بغلم میکنه تو کارای خونه کمکم میکنه ولی خودشم میگه اعصابم خورد بشه خر میشم🤣بلانسبتش 

حالا قرار گذاشتیم ک هردومون به خواسته های هم احترام بزاریم دیشب موقه خواب مجبورش کردم معذرت خواهی کنه قبول نمیکرد ایقد مغروره😐