2777
2789
عنوان

شوهرم گفت سرچ کن ببین حق با منه یا تو

| مشاهده متن کامل بحث + 6204 بازدید | 206 پست

چقد پررو هستن این مردا واژن بوی واژن میده بوی گل قرار نیس بده فک کنم اگر عفونت داشتی و زیاد بود خودت حس میکردی شوهر شما بهونه میخواد برای خیانت کاش یکم مردم از اون فکر و خیال های ارمانیشون بیان بیرون و زندگی واقعی رو ببینن

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حالم از شوهرت بهم خورد واسه همجین چیزی همه خوبیاتو ندید گرفته و بهت میگه خیانت میکنم؟از طرف من بهش بگو اگه انقد بنده زیپ شلوارتی هرچه زودتر برو دنبال لیاقتت

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

واسه بو

اول برو دکتر و هرروز لباس زیرتو تعویض کن

هرصبح و شبم خودتو با ژل بهداشتی بانوان بشور

قبلا این مشکلو داشتم خداروشکر شوهرم ژل گرفت برام خیلی راضیم

واسه خونه جدا رفتنم و دورشدن از مادرشوهر و نیت قلبیم اگه راضی صلوات بفرس😘

شغلت چیه ؟ 

تشت جوش شیرین دیگ چیه ؟ برو دکتر 

حموم حتمن ی روز در میون برو ی دوش ۵ دقیقه ای 

از بادی اسپلش و اسکراب خوش بو کننده هم بعد حمومت حتمن بزن 

مگ ماشین ندارین ک با دست میشوری لباسارو ؟