2777
2789

سلام به دوستان عزیز

من واسه بچه دوم اقدام میکنم.تنبلی خفیف دارم

این ماه دوسین ناشتا مصرف کردم و روز ۱۳ پریودی رفتم سونو. سمت راست دو فولیکول به اندازه ۱۶

و سمت چپ یه دونه سایز ۹ امپول اچ سی جی هم یدونه زدم

دیشب ۱۰ روز از اقدامم گذشته بود که درد شدیدی تو تخمدان چپ داشتم آخه چرااا؟ مگه نباید سمت راستم آزاد کرده باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله باردارم

ای جانم.مبارکتون باشه به سلامت بغلش بگیری.

چقد امیدوار شدم. کی بی بی چک زدین؟ من ۶ روز به موعدم مونده. امروز هم ترشحات سفید زیااااد داشتم.دیگه الله اعلم

ای جانم.مبارکتون باشه به سلامت بغلش بگیری. چقد امیدوار شدم. کی بی بی چک زدین؟ من ۶ روز به موعدم مون ...

مرسی دوستم. انشالله برای شما هم همون چیزی بشه ک دوست دارید و نی نیتونو صحیح و سالم و خوشحال بغل بگیری 

من روز بعد از موعدم بی بی چک زدم کمرنگ بود و چند روز بعد پررنگ شد و  ۱۱روز بعد هم آزمایش دادم ک بتام دیگه بالا رفته بود   

مرسی دوستم. انشالله برای شما هم همون چیزی بشه ک دوست دارید و نی نیتونو صحیح و سالم و خوشحال بغل بگیر ...

عزیزم به سلامتی.

ممنون از دعای قشنگت.انتظار سخته واقعا. توکل به خدا.