2777
2789
عنوان

مامانا لعاب برنج رو چه جوری درست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
برای دخترم اینجوری میپختم. یه قاشق برنج نیم دونه با حدودا یه لیوان آب میذاشتم با حرارت کم بپزه و کا ...

مرسی

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار تو شیشه یا همینجور بپز روز اول اندازه یه نصف قلشق چایخوری خوب خوب نرم و له کن با یکم ابش که نرم ...

ممنون

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
۶ ماه رو ک ماهیچه نمیدن سنگینه

خود ماهیچه نه ولی آبش یا آب قلم خوبه.

البته من با حریر بادام شروع کردم.

بعد دوهفته فرنی

بعدش هم سوپ سبک به سبکهای مختلف.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

روز بعد مقدازشو بیشتر کن و اگر دیدی حساسیت نداد که بچه هابه گوشت بعید می دونم حساسیت داشته باشند .بعد هفته بعد زرده تخم مرغ و شروع کن اونم به همین صورت از مقدار کم.اگر حساسیت داد بایدقطع کنی ندی بهش تا چند ماه

هیچ وقت غدا ها رو میکس و مخلوط نکن تا بچه با طعم غذا ها اشنا بشه و بد غذا نشه.یا خیلی شل و سوپی نده تا غذا رو با همون لثه نرم کنه بخوره.دخترم خمینطور بهشدادم الان فقط مشکلش اینه خیلی علاقه به گوشت داره ولی نه بهش ویتامین آ د دادم نه آهن ولی عدس و گوشت و خبوبات دادم هیچ کمبود ویتامین و اهن نداره

اتفاقا هیچ چیز خوش هضم تر از گوشت نیست.دکتر دختر من میگه از گوشت شروع کنید.به بچه هام هم دادم هیچ مش ...

😐 باشه

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
خود ماهیچه نه ولی آبش یا آب قلم خوبه. البته من با حریر بادام شروع کردم. بعد دوهفته فرنی بعدش هم س ...

منم مثل شما شروع کردم.. با حریره و فرنی و سوپ .. پشت کارت واکسن کامل توضیح داده

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
منم مثل شما شروع کردم.. با حریره و فرنی و سوپ .. پشت کارت واکسن کامل توضیح داده

بهداشت اشتباهه برنامش.مثلا کره نوشته بدید یا لعاب برنج.لعاب برنج غیر ارسنیک و سم هیچی نداره.یا کره تو برنامه غذایی. .اخه بچه کره میخواد چیکار.گوشت و میوه و تخم مرغ و سبزیجات و حبوبات بهترینند

بهداشت اشتباهه برنامش.مثلا کره نوشته بدید یا لعاب برنج.لعاب برنج غیر ارسنیک و سم هیچی نداره.یا کره ت ...

لعاب ندادم اصلا.. کره رو برای اینکه یبوست نگیرن با غذا جای روغن میگن بدین..