2821
2789
عنوان

چرا دیگه خواستگار

561 بازدید | 32 پست

نزدیک دوساله یا بیشتر دیگه خواستگار نمیاد چی شده چیکار کنم 

19 سالمه. وقتی به فکر ازدواج نبودیم که خواستگار میومد. 

میدونم هنو زوده اما دوستام میگن وای فلانی اومده داروساز مهندس.... 

یا دروغه یا... 

نمیدونم.... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا واقعا توی این سن فکرتو میزاری روی همچین چیزایی؟ 

ببین اطرافیانت چه قدر ذهنشون بسته اس ک تنها افتخارشون اینه خاستگار زیاد دارن

طرز فکرتو  از اونا جدا کن و روی خودت تمرکز کن

SHE GOT HER HEAD ON THE CLOUDS 

والا منم ۲۵ سالم دیگه داره رد میشه تا حالا نداشتم 

حالا خودمم مهندسم و محیط کارمم همه آقا هستن ولی مهم نیست 🤷🏻‍♀️ زیاد بهش فکر نمیکنم 

الان اونایی که ازدواج کردن چه گلی به سر خودشون زدن مثلا

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

چرا واقعا توی این سن فکرتو میزاری روی همچین چیزایی؟  ببین اطرافیانت چه قدر ذهنشون بسته اس ک تن ...

دارم تلاش میکنم بلکه مستقل بشم تو این دوره زمانه مضخرف خیلی سخته رو پای خودت وایستی.. 

درسمم دارم میخونم 

ولی همیشه یه حسی دارم.. همدم و اینا... 

والا منم ۲۵ سالم دیگه داره رد میشه تا حالا نداشتم  حالا خودمم مهندسم و محیط کارمم همه آقا هستن ...

خواستگار داری ؟ یا کلا دیده نمیشی ؟؟

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
دارم تلاش میکنم بلکه مستقل بشم تو این دوره زمانه مضخرف خیلی سخته رو پای خودت وایستی..  درسمم د ...

بابا ۱۹ سالگی سن عشق و حاله 

الان از زندگیت لذت نبری کی میخوای ببری مگه 

با دوستات برو کافه برو اتاق فرار برو بگرد مجردی کیف کن از الان اخه به فکر شوهری که اسیر بشی تو زندگی مشترک؟ لذت ببر بابا

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
والا تعداد خواستگار فقط برا پز دادنه وگرنه به هیچ دردی نمیخوره مهم اینه که آخرش شوهرت خوب باشه من خو ...

والا به خدا 

انگار ارزش یه دختر به تعداد خواستگاراشه🤦‍♀️

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ

مردم خواستکاراشونو بزرگ میکنن یکی از دوستان براش خواستگار اومده بود می‌گفت کارمند بانک خیلی پولداره همه میگفتن خوشبحالش خوشبخت شد بعد ها فهمیدیم نگهبان بانک

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)