2777
2789

من نه وضع انچنانی دارم نه خانه تشریفاتی خداروشکر به کسی نیاز مند نشدیم ولی خب در حد رفع نیازامون داریم خونه ما خیلیییییی ساده س وبدون تشریفات ولی پرازمحبت منم اهل تجملات وتیپ ولباس انچنانی نیستم ساده میپوشم  دوتا بچه دارم  دختر وپسر شوهرم کارگره عشقمون هم بیرون جار نزدبم یعنی بیرون بهم ابراز عشق وعلاقه نمیکنیم اصلا امااااا جاریم خیلیییی حسودی منو میکنه حالا زندگی اون با خانواده شوهرم زندگی میکنهددوتا بچه داره دختر وپسر خونه پدرشوهرم خیلی ساپورتشون کرد ن خورد وخوراک وپوشاک هم با پدرشوهرمه اصلا خوردوخوراکشون ازما هم بهتره بهترماخرج میکنن ومی پوشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا میگید چی باعث شده فکر کنی حسوده؟؟؟خیلی چیزا مثلا. میاد پیش شوهرم میگه وای فلانی میگه اقای فلان (شوهرم) چه خوشکله خیلیییی سرتر از زنشه فک کنید جلو خودم یا مثلا بم میگه فامیلا میگن فلان(شوهرم)چی دیده از زنش اینو گرفته منم جوابشون دادم که همه چی مگه به قیافه ست واینا یعنی پشت من دراومده ودلسوزی منو کرده دعوض داشته بم نیش میزده وزهر ترک