من نه وضع انچنانی دارم نه خانه تشریفاتی خداروشکر به کسی نیاز مند نشدیم ولی خب در حد رفع نیازامون داریم خونه ما خیلیییییی ساده س وبدون تشریفات ولی پرازمحبت منم اهل تجملات وتیپ ولباس انچنانی نیستم ساده میپوشم دوتا بچه دارم دختر وپسر شوهرم کارگره عشقمون هم بیرون جار نزدبم یعنی بیرون بهم ابراز عشق وعلاقه نمیکنیم اصلا امااااا جاریم خیلیییی حسودی منو میکنه حالا زندگی اون با خانواده شوهرم زندگی میکنهددوتا بچه داره دختر وپسر خونه پدرشوهرم خیلی ساپورتشون کرد ن خورد وخوراک وپوشاک هم با پدرشوهرمه اصلا خوردوخوراکشون ازما هم بهتره بهترماخرج میکنن ومی پوشن
من از طرز صحبتت و خصوصیاتت که گفتی، اینو برداشت کردم که خودت خانم با ارزشی هستی و از درون پر و دارای عزت نفسی.به نظرم اینها و اینکه مستقل هستی هم میتونه دلیلش باشه.
فکر کنید زندگی خودشو ول کرده تمرکز کرده روزندگی من پسرش میفرستاد جاسوسی منو بکنه بخدا خندم میگیره میگم گقد واسش مهممم یا زنگ میزنه بم میگه داشتی باکی حرف میزدی انقد مشغولی میگم چیکار داشتی میگه هیچ
خوب بعضی ها عقده ای و نمک نشناس هستن ما هم همچین موردی داشتیم هرچقدر هم محبت کنی باز هم بد ذات هست چونکه جاریش هستی و میخواد با تو رقابت کنه و زندگیشان از شما جلوتر باشه اینکارها میکنه