2777
2789
عنوان

چقد این آمپوله خوب بود🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 36 پست
هفته چندمی؟ من هفته ۱۷ سرکلاژ شدم سرویکسم کوتاه بود دهانه رحمم باز شده بود🥺 دیگه بعدش استراحت مطل ...

من میترسم این امپول بتامتازون رو جنین اثر بد داشته باشه مثلا بعد از تولدش حساسیتی چیزی پیدا کنه ، نمیدونم والا

هفته ی سی ام، آمپول پروژسترونتونو دکتر قطع نکرده؟ این دوتا امپول پروزسترونو بتامتازون تداخل ندارن؟

نه هنوزم پروژسترون میزنم

همون موقع امپول ریه وقت پروژسترونمن بود همونجا خودشون زدن برام

دکتر گفت مشکلی نیست

من بتامتازون نزدم دگزا زدم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان سونیا توی بیمارستان ک بودی حرکتاش چجوری بود؟

خوب بود

ی بار کم بود..نوار قلبش مورد تایید دکتر نبود ک باعث شد دکتر چند ساعت بیشتر نگهم داره. تا مطمئن شه اوکی هست

خوب بود ی بار کم بود..نوار قلبش مورد تایید دکتر نبود ک باعث شد دکتر چند ساعت بیشتر نگهم داره. تا مط ...

تا اینجا ک تنبلی کرده هنوز حرکت درستی نداره ببینم خوب میشه یا ن...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من میترسم این امپول بتامتازون رو جنین اثر بد داشته باشه مثلا بعد از تولدش حساسیتی چیزی پیدا کنه ، نم ...

نگران نباش

من کلی از دکتر پرسیدم گفت حتی اگ بچه ب موقع بدنیا بیاد زدن امپول هیچ عوارضی نداره