2777
2789
عنوان

چقد این آمپوله خوب بود🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 36 پست
سرکلاژکردین

نه عزیزم طول سرویکسم خیلی هم خوب نبود ولی گفت نیاز نیست فقط استراحت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا زدی؟ من ۴تا زدم هر ۱۲ ساعت... دو روز بیمارستان بودم قبل و بعد غذا قندم میگرفتن بعد هر وعده ه ...

به من ۶ تا داده۲۴ساعتی.

وای چقد کارا کردن برات ن بابا منه مظلوم رفتم تزریقاتی زد اومدم🤕

از دیشبم هی شیرینی خوردم😬هیچی نگفت ب من اصلا...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

به من ۶ تا داده۲۴ساعتی. وای چقد کارا کردن برات ن بابا منه مظلوم رفتم تزریقاتی زد اومدم🤕 از دیشبم ...

خیلیا همینطوری میزنن چیزی هم نمیشه

ولی دکتر من قبول نمیکرد☹️

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خیلیا همینطوری میزنن چیزی هم نمیشه ولی دکتر من قبول نمیکرد☹️

خیلی خوبه ک به فکرته دکتر من باید ب زور از تو حلقش دارو بکشم بیرون!!

خیلی خوبه ک به فکرته دکتر من باید ب زور از تو حلقش دارو بکشم بیرون!!

زیادی حساس هم خوب نیست

حالا ک زدی زیاد شیرینی نخور

اگ دستگاه قند داری خودت چک کن 

مراقب حرکت بچه هم باش

مشکل ما چی بوده؟ من فیبروم دارم از اول دکتر بهم امپول پروزسترون هفتگی داده ولی خونریزی و درد نداشتم، ...

هفته چندمی؟

من هفته ۱۷ سرکلاژ شدم سرویکسم کوتاه بود دهانه رحمم باز شده بود🥺

دیگه بعدش استراحت مطلق شدم از همون هفته ی امپول هفتگی داشتم و روزی دوتا شیاف بهمراه یسری دارو

چون احتمال زایمان زودرس داشتم هفته ۳۰ برام امپول ریه رو زد

زیادی حساس هم خوب نیست حالا ک زدی زیاد شیرینی نخور اگ دستگاه قند داری خودت چک کن  مراقب حرکت ...

نه دستگاه ندارم.

وای خب من نمیدونستم🤕

دیگه نمیخورم.

دیشب خوب بود صبح بعد نمازم خوب بود الانم صبحانه خوردم چندتا کوچولو زده.

اگه کلا حرکت نکنه خطرناکه؟

هفته چندمی؟ من هفته ۱۷ سرکلاژ شدم سرویکسم کوتاه بود دهانه رحمم باز شده بود🥺 دیگه بعدش استراحت مطل ...

هفته ی سی ام، آمپول پروژسترونتونو دکتر قطع نکرده؟ این دوتا امپول پروزسترونو بتامتازون تداخل ندارن؟

نه دستگاه ندارم. وای خب من نمیدونستم🤕 دیگه نمیخورم. دیشب خوب بود صبح بعد نمازم خوب بود الانم صبح ...

امپول ریه حرکت کم میکنه باید حواست باشه دیگه