منم همش میگم نکنه خدا اینطوری برام میخواد که سالم نباشه🥺🥺
خدا نکنه سالمه مطمئن باش
میگم که من خیلی بلا سرم اومد تو بارداری موقع زایمان اتاق مادرای پرخطر بستری شدم ولی بچم سالم دنیا اومد ینی تا لحظه آخر که بندناف پیچید دور گردنش و خودمم تو عمل فشارم رفته بود بالا درگیر بودم ولی خدا خواست برام
انشالله بچت صحیح و سالم میاد بغلت کیف میکنی از وجودش
چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا مهم نیست میگم نکنه رشدکمش به خاطر مشکل ذهنی اخه من تغذیمم خوبه
مشکل ذهنی تو سونو ان تی مشخص میشه ربطی به رشدش نداره نهایت با وزن کم به دنیا میاد بچه دختر داییم با وزن 2850 به دنیا اومد رفت تو دستگاه الان انقدر چاقه هرچی میبرتش دکتر وزنش کم نمیشه
خدا نکنه سالمه مطمئن باش میگم که من خیلی بلا سرم اومد تو بارداری موقع زایمان اتاق مادرای پرخطر بستر ...
انقد بچه دوست دارم خیلی دعامیکردم خدا یه بچه دوم بهم بده پسراولم هفت سالشه وقتی گریه میکنم میگه یعنی داداشم میخواد مریض به دنیا بیاد دلم کباب میشه طفلی یه عالمه ذوق داشت حتی اسمم براش انتخاب کرده
من برای وزنش رفتم دوهفته پیش یعنی ۲۸ هفته رفتم ۱۲۰۰ بود اگه سونوگرافی اشتباه نکرده باشه دکترم میگه ا ...
رشد نکنه وزنشم بالا نمیره بالای 28 دیگه بچه میمونه گفتم وزن چون تو سن بارداری تو فقط وزن مهمه دیگه خطرات دیگه رو پشت سرگذاشته الان دکترت گفته باید چکار کنی؟