2777
2789

دو هفته پیش سرما خوردم خوب شدم.الان سه شبه گلوم درد داره و یه کم سرفه. هیچ علائمی ندارم از سرماخوردگی فقط گلو درد..نمیتونم قورت بدم آب دهنمو

میگین چیکار کنم!  

استنشاق اب نمک. 

لیموسنگی بخر،  دولیوان آبگیری کن و یه نفس بخور و بعدشم عسل که ضعف نکنی. 

هرچی هست رو. میشوره میبره. 

خوب نشدی برو دندونپزشکی.  ممکنه از دندونات باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مریضی ک امسال اومده مدلش اینجوریه هی خوب میشی دوباره مریض میشی 

منم یه ماهه درگیرم تا داروهام تموم میشه باز گلودردم شروع میشه

تا میتونی اب پرتقال بخور بدنت قوی بشه

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

استنشاق اب نمک.  لیموسنگی بخر،  دولیوان آبگیری کن و یه نفس بخور و بعدشم عسل که ضعف نکنی.& ...

عه دندون! سه هفته پیش رفتم دوتا دندونام پر کردم یکیش عصب کشی کردم.ممکنه از اون باشه یعنی؟

عه دندون! سه هفته پیش رفتم دوتا دندونام پر کردم یکیش عصب کشی کردم.ممکنه از اون باشه یعنی؟

اول درمون گلودرد انجام بده. 

خوب نشدی برو دندونپزشکی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چون میگی سرفه هم میکنی نمیتونه بخاطر عفونت دندون باشه منم عین شما چند روزی گلودرد و گاهی هم سرفه داشتم بعد از این ک گلودردم بهتر شد ابریزش بینی و تنگی نفس البته من سینوزیت دارم چشام به شدت درد میکنه 

من دیگه داره خفم میکنه دردش

سرخ کردنی وکاکائو و چیزای ترش اصلا نخور باید خیلی پرهیز کنی تا گلودردت خوب بشه دمنوش گیاهی بخور من ک خیلی اذیت شدم تا چندروز درد میکرد هنوزم صبح ک بیدار میشم گاهی درد میکنه یه جور حالت خفگی داره فردا نوبت دکتر عفونی گرفتم ببینم چ درد و مرضی هست 

مگه هنوز درد داری

اره کلا از وقتی آنفلوانزا گرفتم گاهی تو گلوم احساس سوزش دارم ولی هروقت سرفه هم داشته باشم اون موقع میفهمم ک دوباره علائم داره برمیگرده

سلام مشکل گلو درد شما حل شد ؟من گلوم درد میکنه

سلام نه گلم یه روز خوبم روز بعد میبینم باز گلوم درد میکنه یا میسوزه نمیدونم شاید بخاطر الرژی باشه یا سینوزیت