2777
2789
عنوان

کم شدن آب دور جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10687 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی عزیزم این روزای سخت هم میگذره و بچت رو بغلش میکنی و بوسش میکنی،پس باید محکم باشی و صبور،ماهم این ...

مممنونم عزیزم،حالم خیلی بد،هم هفتش پایینه،هم وزنش

دکتر میگه آبش پایین باشه،بچه  صدمه میبینه،یعنی تشخیصش درسته

آب کم جنین که کلا بده چون جنین ن حرکت درستی داره ن رشد درستی و ن تنفس درستی ولی چون از شما ۸عه ی دکتر دیگه برید و سو نو هاتونو نشونش بدید تا مطمئن بشید.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
آب کم جنین که کلا بده چون جنین ن حرکت درستی داره ن رشد درستی و ن تنفس درستی ولی چون از شما ۸عه ی دکت ...

آره حتما میرم پیش یه دکتر دیگه برا شما چند بود؟ 

تو ۳۵‌ هفته اومدن دنیا یعنی ۳ هفته شما رو نگه داشتن،بچه ها سلامت بودن خدا رو شکر؟

بله همینطوره،کلا ۵ روز بستری شد دخترم و دو روزش اکسیژن گرفت،الانم صحیح و سالمه،واقعا ی معجزه بود برامون دکتر که عملم کرد میگفت آبش از ۴ هم کمتره!

بله همینطوره،کلا ۵ روز بستری شد دخترم و دو روزش اکسیژن گرفت،الانم صحیح و سالمه،واقعا ی معجزه بود برا ...

خدا رو شکر که سالم بوده،کاش برا منم سالم بدنیا بیاد ،خیلی فکرای بد میکنم،کاش یه دو هفته بتونم نگهش دارم

خدا رو شکر که سالم بوده،کاش برا منم سالم بدنیا بیاد ،خیلی فکرای بد میکنم،کاش یه دو هفته بتونم نگهش د ...

انشالله که سالم و سلامت و به موقعش به دنیا میاد و همیشه باهاش خوشحالی و خوش میگذرونی.

و عزیزم لطفا فکر بد هم نکن.