2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۲هفته زایمان کزدم امپول ریه حتما بزن اگه گفتن زایمان زودرس 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

گلم ۸ خوبه،من ازم ۵ بود هفته ی ۳۲.

مغزیجات بخور،مایعات فراوان بخور به خصوص میوه های آب دار،استرس نداشته باش،قلب جنینت رو هر روز کنترل کن.

مواد مقوی هم زیاد بخور.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
هفته چند بودین،کی زایمان کردین،به موقع بود،من خیلی ناراحتم،یعنی داغونم،همش گریه میکنم.

۳۸هفته سه روز بعد زایمان کردم یه هفته قبل زایمانم بهم گفتن باید هروز نوار قلب بگیری

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم ۸ خوبه،من ازم ۵ بود هفته ی ۳۲. مغزیجات بخور،مایعات فراوان بخور به خصوص میوه های آب دار،استرس ند ...

شما چکار کردین،بچتون رفت دستگاه،چی شد تروخدا راهنماییم کنید،بچم سالم میاد دنیا

امروز  ۳تا بتا متازون زدم،۳ تاشم گفته هفته بعدی.

افرین اصلا ناراحت نباش 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
بچه چی شد رفت دستگاه،من خیلی میترسم.

۷روز دستگاه بود اوردم خونه زردیم نداشت کاهو بخور