2777
2789
عنوان

همه فکر وذکرم شده پول دراوردن

1051 بازدید | 21 پست

واقعا مغزم دیگه نمیکشه 

به عنوان یه مادر. چطوری پول دربیارم 

همسرم یک ساله کارگاهشو جمع کرده روی وانت کار میکنه 

خودم کار پوست یادگرفتم. ولی با وجود بچه سه ساله نمیدونم چطوری کار کنم 

واقعا کلافه شدم 

ایده ای، چیزی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یه چیز دیگه یاد میگرفتی، پوست به چه دزد تو میخوره؟ بایه بچه کوچیک؟ باید بزنی تو کارای غذایی بدی جایی بفروشن برات، تو خونه اماده کنی بدی بیرون، یا یه چرخ بخر یا قرض کن بشین پای خیاطی، چیزای ساده ولی با سلیقه درست کن با اضافه های پارچه ها، بفروش بعد،یا ادمین یه جایی شو با موبایل کار انجام بده

باید یه چیز دیگه یاد میگرفتی، پوست به چه دزد تو میخوره؟ بایه بچه کوچیک؟ باید بزنی تو کارای غذایی بدی ...

خیلی برای کارم هزینه کردم، کارم خیلی خوب خدا لعنتشون کنه ف. لتر کردن پیجم پرید، مشتری ندارم دیگه 

خیاطی بلدم، چرخم دارم 

ولی ایده ای ندارم برای کارش

ولی نمیتونم هر روز برم سالن شاید هفته یه بار مهد گرونه کسیم ندارم بعدم هر روز نمیتونم بزارم پیش کسی ...

اره درک میکنم منم دوجا کار میکردم ولی دیدم بچه خیلی اسیب دیده خونه مادرشوهرم مونده پنج ماه نرفتم سرکار 

ولی الان دوباره شب عیده خرج بالاست دنبال کارم

خیلی عالی. موفق باشی، چطوری کار میکنی شما!؟ دخترت پیش کی میمونه؟ خونه کار میکنی یا سالن! 

الان سعی میکنم بگم مدل میخوام با هزینه کم بزنم ولی باز تو خونه سختی داره هرکسی نمیشه راه داد داری کار میکنی گشنش میشه تشنش میشه و.....نمیشه هی مشتری ول کرد بری سرویس بدی

الان سعی میکنم بگم مدل میخوام با هزینه کم بزنم ولی باز تو خونه سختی داره هرکسی نمیشه راه داد داری کا ...

افرین دقیقا. بچه مدرسه ام بره باز یه داستان دیگه داریم 

چقدر بی کسی سخته 🥲