2777
2789
عنوان

نظرات نی‌‌نی سایت رو دیدم خورد تو ذوقم...

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 52 پست
اسمت که قشنگ اسم یه چیز کاملا سلیقه ای من تو نی نی سایت برای اسم دخترم که تصمیم دارم بزارم لیانا نظر ...

وای اره منم همچین تاپیکی زدم واسه اسم یه چیزایی از خودشون میگفتن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمت که قشنگ اسم یه چیز کاملا سلیقه ای من تو نی نی سایت برای اسم دخترم که تصمیم دارم بزارم لیانا نظر ...

بعضیا اسم منو نپسندیدن مثلا گفتن تو سلیقه من نیست کاملا محترمانه خب قابل قبوله یه چندتا کاربر دیدم انگار دشمن خونیشون اسمش تاراست یکیشون یه جوری بود که انگار اگه اسم بچتونو کلنگ بذارید ولی تارا نه😂

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
ممنونم فقط استرس دارم زیاد،شده باشه

یه چی بگم خیالت راحت کنم هراسمی دوست داری بزار

چون هراسمی بزاری باز از صد نفر ده نفر هستند توسلیقشون نباشه 

پس هراسمی دوست داری بزار

جالبه من چندساعت پیش اسم لیان به چشمم خورد گفتم چقد قشنگه  

الان شما گفتی لیاناهم خیلی قشنگه  

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
من یه غلطی کردم به شوهرم گفتم اسم دخترمونو بنظرت بزاریم برکه الان سفت گرفته ول نمیکنه هرچی اسم قشنگ ...

برکه خیلی قشنگه 

میگه که : به درد کسی خوردی بدردت نخورد بدردش بخوری بدرد نخوری 😂😁

ممنونم فقط استرس دارم زیاد،شده باشه

یه پیجایی هستن تو اینستا خیلی به انتخاب اسم کمک میکنن مثلا از هر لحاظ بررسیش میکنن اونروز داشتم پستاشونو می‌دیدم میگفتن اگر قصد مهاجرت دارید فلان اسم هارو نذارید رو بچتون چون اونجا معانی بدی میده اسمای قدیمی و جدید رو معرفی میکنن

متاسفانه پیجشو الان ندارم اما تو اینستا فراوونن این پیجا

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 

دوستان بخاطر شما کاربری دوم زدم تا لینک کانال رو بزارم.مبگفتید پیج تو هم بده

اما اینستا نمیرم تا باز بشه بخاطر شغل شوهرم نمیشه

لینک کانال رو میزارم براتون بچه ها سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید

میدونید که تابستون حضوری آموزش میدم و شهریه میگیرم و غیر حضوری از اعضای کانال هم شهریه میگیرم اما امسال شهریه رو آزاد اعلام کردم بخاطر اقتصاد فعلی واسه همین می خوام خصوصی کنم تا ظرفیت پر نشده بچه ها عضو بشید و لف ندید خانم های دوست و آشنا و فامیل و همکار رو هم دعوت کنید

سرچ کنید و کپشن و عکس ها رو ببینید دوره های سه ماهه هستن بعد از دوره بین الملل که داره شروع میشه

دوره غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و غذاهای اصیل ایرانی و محلی و استان ی و ترشیجات و دوغ و مزه های کنار غذاهای اصیل ایرانی بزارید سوپرایز باشه

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
الهیییی بدون رودروایسی میگم بخدا اسم‌قشنگیه شیک و ساده

مرسی زیبا🥲🥰

من یه غلطی کردم به شوهرم گفتم اسم دخترمونو بنظرت بزاریم برکه الان سفت گرفته ول نمیکنه هرچی اسم قشنگ ...

دقیقا همین اتفاق برای من افتاده من هنوز جنسیت بچه مشخص نبود به همسرم گفتم اگه دختر باشه دوست دارم بزارم لیانا و لیا صداش کنم دقیقا اینو گرفت  ول نکرد کیک گرفت روش نوشت لیا واسه تولد من نوشت رو کیک مامان لیانا الان هر چی می گم می گه لیانا بهتر منم نمیخوام دلش بشکنه

بقیه رو بی خیال اسمت واقعا قشنگه    

مرسی عزیزم💜