2777
2789
عنوان

نظرات نی‌‌نی سایت رو دیدم خورد تو ذوقم...

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمت که قشنگ اسم یه چیز کاملا سلیقه ای من تو نی نی سایت برای اسم دخترم که تصمیم دارم بزارم لیانا نظر سنجی کردم اکثرا ایراد گرفتن بعد یه اسمایی پیشنهاد میدادن از نظر من مادر بگرید بود

چرا نظر بقیه انقدر واست مهمه  مهم خودتی

آره این درسته من باید خودم اسممو دوست داشته باشم اما بیشتر بقیه اسم منو میگن و با اسمم می‌شناسن نظر اونا هم مهمه دیگه.

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
اسمت که قشنگ اسم یه چیز کاملا سلیقه ای من تو نی نی سایت برای اسم دخترم که تصمیم دارم بزارم لیانا نظر ...

لیانا قشنگه

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
وااا چشه  اینجور که تو گفتی فک کردم سلطونه

😂😂😂😂

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
من اسم  زبیدا و  رز  رو خيلی دوست دارم شوهرم میگه زشتن

من یه غلطی کردم به شوهرم گفتم اسم دخترمونو بنظرت بزاریم برکه الان سفت گرفته ول نمیکنه هرچی اسم قشنگ میگم همینو میگه .آخه دونفر مسخره کردن من سرد شدم یکم وگرنه خودمم دوست دارم 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
آره این درسته من باید خودم اسممو دوست داشته باشم اما بیشتر بقیه اسم منو میگن و با اسمم می‌شناسن نظر ...

نه به نظر من اصلا مهم نیس آخه تو خودت اسمتو دوست داشته باشی با شنیدنش  هم حس خوبی داری در ضمن اسمتم قشنگه

فکر کردم اسمت صغری کبری و ... اسم به این قشنگی دلت هم بخواد    

نه من که خوشم میاد بقیه خوششون نیومده😂😂