2777
2789
عنوان

چرا مردم اینجوری شدن ؟!🧐

309 بازدید | 17 پست

واقعا دلیل یه سری رفتار بعضی ها رو نمی‌فهمم مثلا عموم دو تا دختر داره ... بعد  دختر عموم با دختر داییم هم کلاس بودن قبلا ؛ دختر داییم که عموم رو دیده بود . عموم بهش گفته بود که اره نیلوفر (دخترش) خواستگار داره ولی من نمی خوام اجازه بدم ازدواج کنه از طرفی بهش گفتم پشت کنکور نمونه و هر چی قبول شد همون سال بره ، تو هم ازدواج نکن و اینا خلاصه دختر داییم هم خواستگار خوبی داشت ولی بخاطر نظرات بقیه ردش کرد . به محض اینکه خواستگارش رو رد کرد دختر عموم نامزدی کرد 😂 همون سالم کنکور داد روانشناسی قبول شد نرفت و نشست برای پرستاری خوند . بعد دختر داییم اومده به من میگه اینا چرا اینجورین آخه. هیچ وقت کسی از عموم توضیحی راجب زندگیش نمی خواد ها ، همش خودش توضیحات رو میده و سعی میکنه بقیه رو راهنمایی کنه.  بعد دقیقا برعکسش و خودش انجام میده ‌. به نظرتون چرا بعضی ها برعکس راهنمایی میکنن ؟

حالا عموتون یچی گفته دختر دایی چرا به حرفش گوش داده؟

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

دلیلش فقط بدجنسیه

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو اون هم که نباید به راهنمایی همه گوش کنه

شایدیکی با راهنمایی هاش گند زد به همه چی

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....

خب هرکسی خودش باید عقل داشته باشه عموی شما به هردلیل خوب یا بد یه چیزی گفته،ایشون اینقدر دهن بین نباید باشه،اصلا اینقدر تحت تاثیر دیگران بودن خطرناکه

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
حالا عموتون یچی گفته دختر دایی چرا به حرفش گوش داده؟

ببین عموم کلا تو کار نصیحت و پند و اندرز هست ، یه جوری نصیحتت میکنه که میگی چقدر خوبه ولی خوب رطب خورده کی منع رطب کند؟ 

مثلا من خودم نامزدی هستم اونروز دیدمش به من میگه نمی خواهید عروسی بگیرید گفتم فعلا نه گفت اره دختر منم فعلا عروسیش نیست و خیلی پول می خواد و اینا بعد امروز عصر که مامانم رفته بود خونشون آش ببره دیده بود دارن خونشون رو برای عید میشورن و زن عموم گفته بود تو عید عروسیه مریمه . کلا نمی دونم چرا اینقدر دروغ میگه . 

خب دخترداییت به حرف عموت گوش داده دختر عموت نه🙃

اره خوب اینم هست ولی ببین یه جوری نصیحتت میکنه و میگه آره من به دخترم گفتم و توهم مثل دخترمی که ناخودآگاه گوش میدی به حرفش اصلا باید ببینیش 

مثل عموی من 🙄🙄

مامانم اینا فرش طبیعی دستبافت هریس داشتن بعد عموم اینا هر وقت میومدن میگفتن وا اینا چیه آدمو میخوره  و کلی بد میگفتن و همش میخواستن که بفروشیمش 

وقتی یه سال بعدش به فرشا حشره افتاد و خورد  و ما انداختیمش دور

همیشه میگن این ماشینی ها چیه آخه مثل پر مگس میمونه 

فرش فقط دستباف طببعی🤭🤭

یا وقتی ازدواج کردم همش میگفتن (عموم و زن عموم ) چرا زود ازدواج کردی ما محدثه ( دخترش) رو تو 20 سالگی شوهر میدیم 

ولی نمیدونم چرا محدثه تو 15 سالگی  بیست ساله شد و ازدواج کرد😂😂😳

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
مثل عموی من 🙄🙄 مامانم اینا فرش طبیعی دستبافت هریس داشتن بعد عموم اینا هر وقت میومدن میگفتن وا این ...

اخ آخ فکر کنم شما میفهمی چی میگم ... واقعا یجورین زبونشون یه چیزی میگه عملکردشون یه چیز دیگه . واقعا دو رو هستن 

راهنمايي نكرده وخواسته عقيدش رو تحميل كنه شنونده بايد عاقل باشه هركي هرچي گفت انجام نده بايد يك هدفي ...

ببین عموم همین بلا ها رو سر منم آورده چندین بار ... مثلا بچه کوچیک چی میفهمه از هدف و اینا ‌. من ۱۳ سالم بود می خواستم جشن تولد بگیرم بعد عموم اومد بهم گفت اره چیه هر سال تولد میگیری زشته برات ، هر کس تو شهر رد میشه میگه می خوام برم تولد الیکا دیگه تو بزرگ شدی و زشته ‌. سال بعد ببین چنااااان تولدی برای دختر ۱۹ سالش گرفت که بیا و ببین اون سال که اون حرف و به من زد من دلم خیلی شکست .