2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد کمک#

161 بازدید | 9 پست

سلام مامانا بچم ۲ماه و نیمشه از ۱۶روزگی رفلاکسش شروع شده خیلی شدید بالا میاره دکتر شربت امپرازول ساختنی داد جواب نداد ساشه ی اس امپرازول داد جواب نداد الانم قرص پنتو پرازول میدم اینم بی تاثیری خیلی اذیت میشه دیگه موندم چیکار کنم توروخدا اگ کسی تجربه ای داره بگه

بیاین از امروز دل نشکونیم

عزیزم حتما تشک شیب‌دار  واسش بخر.

بصورت شیب‌دار شیرش بده.

بعد از شیر به مدت ۱۵ دقیقه بذارش رو شونت بصورت عمودی که شیر تو معدش بمونه بالا نیاد.

رفلاکس لعنتی خیلی بده و داروها هم کاملا بی تاثیر

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست الرژی بده  اگ تهرانی دکتر معرفی کنم

شیرازم به دکتر گفتم شاید ب پروتئین گاوی حساسه میگه ن طبیعیه رفلاکسع ولی واقعا طبیعی نیست دوماهه هم اون عذاب میکشه هم من

عزیزم حتما تشک شیب‌دار  واسش بخر. بصورت شیب‌دار شیرش بده. بعد از شیر به مدت ۱۵ دقیقه بذارش رو ...

همه این کارارو انجام‌ میدم ...تا کی ادامه داره؟

پیش سه تا دکتر میبرم بازم دنبال ی دمتر بهترم تو شیراز

ای بابا 

ببین رفلاکس خیلی اوقات دلیل الرژیک داره، اینو دکتر پسرم میگفت 

داروهاشو ولی قطع نکن بده حتما 

حجم شیرشو تو هر وعده کم کن ، دفعاتشو بیشتر ، اینجوری کمتر بالا میاره

ای بابا  ببین رفلاکس خیلی اوقات دلیل الرژیک داره، اینو دکتر پسرم میگفت  داروهاشو ولی قطع ...

ممنونم از راهنماییت خواهر براش دعا کن ...الهی هیچ بچه ای مریض نشه طفلیا جونی ندارن

ممنونم از راهنماییت خواهر براش دعا کن ...الهی هیچ بچه ای مریض نشه طفلیا جونی ندارن

خواهش میکنم 

نگران نباش این دوره هم میگذره 

فقط پیگیرش باش داروهاشو بده ک خدایی نکرده رفلاکس نمونه روش معدش خراب نشه 

ولی نهایت ۹۰درصد ۶ماه تا یه سال خوب میشن