2777
2789
عنوان

من و شوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 112 پست
پولامو بهش بدم یا ندم؟ اره خیلی.. همه چی انگار باید تحت کنترل خودش باشه. مثلا سرویس نقره برا خودم می ...

اخه دختر کدوم پول تو که سرکار نمیری

نخیرررر نده

حتی ازش پول بگیر

و مثل خودش خسیس باش

هرچی خواست بگیره بگو مصرف الکیه بذار بفهمه خسیس بودن چقدر بده

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور چرا ببینم وقتی مطلقه زیادی دیدم الان اکثر دخترهای مجرد دهه شصت بی شوهرن پخش زنده شو دیدم تو ا ...

واسه شما مهم نیست واسه خیلیا خصوصن شهرستانیا مهمه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
هیچ واقعیت ای هم نیست! یه دروغ بزرگه که جامعه مردسالار به خوردمون داده! من تن نمیدم به همچین باجی، ...

تاسف میخورم با وجود این طرز تفکر از سمت هم جنس خودمون ماها حالا حالاها تو قفسیم🤦🏻‍♀️

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
تاسف میخورم با وجود این طرز تفکر از سمت هم جنس خودمون ماها حالا حالاها تو قفسیم🤦🏻‍♀️

من تو قفس نیستم بشخصه😍😉به همه هم کمک میکنم از قفس هاشون ازاد بشن😍ولی بله منم تاسف میخورم خیلی وقتا

واسه شما مهم نیست واسه خیلیا خصوصن شهرستانیا مهمه

ما از کجا اومدیم؟؟؟ 

ماهم پدرمادرمون شهرستانی بودن

حتی مادر من دختر فامیلمون مطلقه بود مجردی من همش میگفت خدا نیاره دختر فلانی طلاق گرفته و انقدرررر طلاق رو بد میدونست که من چقدر باج دادم بخاطر همین حرفها به اون احمق

بعد الان خود خانوادم خوشحالن من طلاق گرفتم.

طلاق از مردی که عمر رو تباه میکنه کار شرم آوری نیست

چون حسشو خودم چشیدم نمیخوام کس دیگه این حس شرم رو داشته باشه

فقط همین

این حس شرم رو باید ریشه کن کرد.

من تو زندگیم خیلی مشکلات دارم. البته خوب و بد در کنار هم هستن. من هیچوقت زندگی مشترک و حس مادری با چیزی عوض نمیکنم

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
دقیقا دارم همین کارو میکنم و اینه که کم کم حس میکنم داره دلسرد میشه ازم 

ااگه دوستت داشته باشه بخاطر پول ولت نمیکنه

حتی شرمش میاد از تو پول بگیره

اگه میخوایی با این آدم خسیس به زندگیت ادامه بدی ازش عشق رو گدایی نکن و تمام پولتو پیش مادرت برای خودت نگه دار

حتی یه عابر باز کن کارتم بذار خونه مادرت با دستگاه فقط پول جا به جا کن که تراکنش رو از گوشی نبینه

ببخشید من قصدم این نیست بگم زندگیتو بهم بزنی

فقط طبق تجربه میدونم مردی که خسیس باشه حس خوبی به زن نمیده تازه ایشون خسیس نیست چشمم دنبال پول شماست

البته اون وسط گفتی ماهی یک میلیون بهت میده اگه خرج خونه نیست و فقط خرج خودته بازم جای امیدواری هستش.

من تو قفس نیستم بشخصه😍😉به همه هم کمک میکنم از قفس هاشون ازاد بشن😍ولی بله منم تاسف میخورم خیلی وقت ...

خوش به حالت ایران نیستی پس، 😂

ما از کجا اومدیم؟؟؟  ماهم پدرمادرمون شهرستانی بودن حتی مادر من دختر فامیلمون مطلقه بود مجردی ...

عزیزم خوشا بحالت بخاطر زندگی خوبی ک نصیبت شده اما همه اینجوری نیستنننننننن!  شما جزو اون ده درصدی ک خوشبخت تر از قبل شدی همین

چون واسه خودت اینطور نبوده نمیخای قبول کنی

ااگه دوستت داشته باشه بخاطر پول ولت نمیکنه حتی شرمش میاد از تو پول بگیره اگه میخوایی با این آدم خس ...

ن فقط خرج خودمه . خرج خونه با خودشه. بیشتر این اذیتم میکنه با رفتارش میفهمونه باید پول و بیارم این خونه و اینکه تو سلیقه ها بیشتر سلیقه ی مادر خواهراشو قبول داره

درسته همه زنیم اما حقمون باید جور دیگه بگیریم. بنظر من مرد خیلی هم مقصر نیست. چون خانوادش اینطور بارش آوردن باید درستش کرد!