2777
2789
عنوان

من و شوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 112 پست
شما استثنا هستین متاسفانه جامعه زن مطلقه رو واس ازدواج نمیخواد واس خوشگذرونی میخواد

والا من جامعه رو دیدم

همچین چیزی ندیدم و اینکه اتفاقا الان دخترها چون سنشون کمه بیشتر آلت و بازیچه هستن

زن که تجربه داره هم خودشو بازیچه نمیکنه مگه احمقه؟ 😏

اتفاقا من همکار زن داشتم که بچه ی یک ساله داشت در بدو طلاقم بچه زاییده بود

خواستگار داشت اونم نه یک نفر همه هم قصد ازدواج داشتن

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
باید تو اجتماع باشید برید سرکار تحصیل کنید و.... معلومه که عشق تو خونه با سنت نمیاااااد😒

دقیقن ! در این صورت یه حامی باید پشت آدم باشه. یکی ک همه جوره حمایت کنه تا بتونی بالا بری، خیلی وقتا دخترای مطلقه توسط خانواده محدود میشن چون چشم بد بیشتر دنبالشونه و خانواده نمیخان کسی حرف در بیاره

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بالای بیست و هفت هشت بودم.  یک سال حدودا طلاق عاطفی. شش ماه بعد طلاق رسمی ازدواج کردم.بله ...

بله عزیزم.. میگم دیگه بخدا الان همه میگن چند سالته بهت نمیخوره ..وای یکی مث خودت برا داداشم پیدا کن ... تو چقد نازی و ... اما کافیه جدا شم هیشکی طرفم نمیاد 😁😁

نه یه تومن میده اما گفتم لباسام با خودم. قبلا ۳۰۰ میداد خیلی تو عذاب بودم لباسی ک دوس داشتم بخرم نمی ...

بازم خوبه،سخت نگیر ،زندگی بد یا خوب میگذره لااقل سعی کن راحت بگیری خوش بگذره 

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
ببین هر بار ی چیزی میگه.. یا میگه تو پولتو خرج خودت میکنی.. خب وقتی شوهرم انقدی ب من پول نمیده منم پ ...

زیادی جدی اش میگیری،پولاتو بهش بده،قوی باش و نذار ازت بگیره،شخصیت کنترل گر داده احتمالا

دقیقن ! در این صورت یه حامی باید پشت آدم باشه. یکی ک همه جوره حمایت کنه تا بتونی بالا بری، خیلی وقتا ...

بله دقیقا.. من تز وقتی ازدواج کردم حال روحیم بهتر شد و رفتم دنبال درس دوباره اما خب الان ی طور دیگه ناراحت میشم از شوهرم

والا من جامعه رو دیدم همچین چیزی ندیدم و اینکه اتفاقا الان دخترها چون سنشون کمه بیشتر آلت و بازیچه ...

چی بگم،من که ندیدم 

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
چه حرفا ما ک تا حالا ندیدیم مطلقه بیشتر از مجرد خاستگار داشته باشه. یکم مشاوره خانواده گوش بده تا مت ...

مشاور چرا ببینم وقتی مطلقه زیادی دیدم الان اکثر دخترهای مجرد دهه شصت بی شوهرن

پخش زنده شو دیدم تو اجتماع 

انقدر هم جنس خودتونو تخریب نکنید

برای من فرقی نداره اصلا يعني چی زن يعني چی دختر؟؟؟ 

شما چون سوت کردی منم از حرصم سوا کردم

یکم فکرتون به روز کنید 

دختر و زن جفتش  يعني زن زن زن

هییییچ فرقی ندارن اوکی؟؟؟

زنی که خوب باشه خواستگار خواهد داشتتتتن

فرقی نمیکنه اون پوست پیاز رو داشته باشه یا نه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
زیادی جدی اش میگیری،پولاتو بهش بده،قوی باش و نذار ازت بگیره،شخصیت کنترل گر داده احتمالا

پولامو بهش بدم یا ندم؟ اره خیلی.. همه چی انگار باید تحت کنترل خودش باشه. مثلا سرویس نقره برا خودم میخواستم بخرم میگفت باید منم بیام من بگم چی بخر.اعصابم خورد شد گفتم این جیزا دیگه به تو ارتباط نداره خودتو دخالت میدی 

پولامو بهش بدم یا ندم؟ اره خیلی.. همه چی انگار باید تحت کنترل خودش باشه. مثلا سرویس نقره برا خودم می ...

نه نده

تبدیل به طلا کن بذار خونه مادرت

یا بریز حسابی که ازش اطلاع نداشته باشه و نشه ازش برداشت کرد

پولامو بهش بدم یا ندم؟ اره خیلی.. همه چی انگار باید تحت کنترل خودش باشه. مثلا سرویس نقره برا خودم می ...

اعصاب خوردی نداره

محکم جلوش وایسا،بدون دعوا

اصلا مگه قراره هرکاری میکنیم اطلاع بدیم؟!