2777
2789
عنوان

من و شوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 112 پست
همه همین فکرو میکنن اما من الان ازدواج دومم و همسرم هزینه دانشگاه مو میده اونم ازاد و ماشینی که گر ...

شما استثنا هستین متاسفانه جامعه زن مطلقه رو واس ازدواج نمیخواد واس خوشگذرونی میخواد

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
همه این شرایط ندارن. تو جزو اون ده درصدی. اصلن دلخوشی بیجا بهش نده. مطمئن باش اگه چنین شرایطی داشت م ...

بدون هیچ وقت مامان آدم نمیگه جدا شو

خانواده من به شدت طلاق رو بد می‌دونستن

اما الان مامانم میگه خداروشکر راحت شدی از دست اون خیلی ناراحت بودم که مرد بدی دراومده بود.

ولی اینم بعد که ببینه دخترش چقدر شاده از این جدایی خوشحالم میشه

البته زندگی خودشه ولی خب میتونه تا آخر عمر یا وقتی پسره پولارو بالا کشید خودش بگه طلاق بگیر يا اگه موفق نشد فوقش خیانت میکنه مرده دیگه راحته هیچ جریمه اي هم نداره تو این کشور خیانت مردها.

الان واقعا مردی که محبت نمیکنه خرجم نمیکنه و تازه پول زنشم میگیره واقعا باید بمونه چون سی سالشه و طلاق زشته و شوهر گیرش نمیاد اونم دختری که دانشجو شده و آینده ی درخشانی داره و انگیزه داره برای زندگی

سی سالشه اول جوونی و زیبایی یک زن که خواهان داره

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما استثنا هستین متاسفانه جامعه زن مطلقه رو واس ازدواج نمیخواد واس خوشگذرونی میخواد

بله منم میدونم اگه برگردم اوضاعم بدتره ن بهتر.چون شوهرمم همه عااالی میدونن میگن ایراد از این بوده حتما

نه من با اینکه خوشگلم از این شانسا ندارم خواهر.. من شوهرمو دوس دارم فقط خساست مالیش اذیتم میکنه وگرن ...

شوهرت دوستت داره؟؟؟؟ 

مهم اینه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
مامان منم همین بود همه ی مامان ها همینن ده درصد؟؟؟؟  اکثر زنهای مطلقه بیشتر از مجردا خواستگار ...

چه حرفا ما ک تا حالا ندیدیم مطلقه بیشتر از مجرد خاستگار داشته باشه. یکم مشاوره خانواده گوش بده تا متوجه بشی . اونا مدام با اینجور مسائل درگیرن

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
بدون هیچ وقت مامان آدم نمیگه جدا شو خانواده من به شدت طلاق رو بد می‌دونستن اما الان مامانم میگه خد ...

محبت میکنه اما رومانتیک نیست.. ماهی یه تومن بهم پول میده اینطور نییت خرجی نده . خرج دانشگامو نمیده فقط . زورش میاد پولمو نمیارم تو زندگی

اگه اون مرد عاشقی ک میگی پیدا نشد ک بیاد خواستگاری چی؟  اکثرن کسایی میان خواستگاریش ک فقط میخو ...

باید تو اجتماع باشید برید سرکار تحصیل کنید و.... معلومه که عشق تو خونه با سنت نمیاااااد😒

لوس باش یه دو بار ک ازت رابطه جنسی خواست بگو فلان چیزو بخر فلان جا ببرم  لباس زیر های قشنگ بپو ...

در ازای رابطه ی جنسی هرگزززز از شوهرتون درخواست چیزی نکنید که حالت معامله پیدا میکنه و مرد ازتون متنفر میشه

بله منم میدونم اگه برگردم اوضاعم بدتره ن بهتر.چون شوهرمم همه عااالی میدونن میگن ایراد از این بوده حت ...

ببین زوم کن رو اخلاقای خوبش،شوهرخواهر من هزارتاخوبی داره اما دقیقا خصلت شوهرشما رو داره ،گاها تو دلم میگم خواهرم چطور تحمل میکنه ولی خب از اونورم میبینم امتیازاتی داره که شوهرمن نداره،تو کار خونه خیلی کمک خواهرم میکنه ،به خانوادم خیلی محبت میکنه هرکاری ازدستش بربیاد دریغ نمیکنه،همونطوری که هست بپذیرش بعضی ادما این مدلین و بنظرم منشاش نداشتن عزت نفسه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
شما چند سالته چتدوقت بعد ازدواج کردی؟ همسرت هم ازدواج دومشون بود؟

منم بالای بیست و هفت هشت بودم. 

یک سال حدودا طلاق عاطفی. شش ماه بعد طلاق رسمی ازدواج کردم.بله عزیزم هر دومی ما ازدواج دوممون بود اما باید در مورد مردی که ازدواج دومشه دقت به خرج داد چون مردها با زن ها فرق دارن

به هر مردی نمیشه اعتماد کرد باید بفهمید چرا طلاق گرفته

محبت میکنه اما رومانتیک نیست.. ماهی یه تومن بهم پول میده اینطور نییت خرجی نده . خرج دانشگامو نمیده ف ...

خب یه تومن کم نیست ،بگذر از نی نی سایتیا که لاکچرین روزانه یه تومن ازشوهراشون میگیرن،شوهرمن باوجودیکه خسیس نیست یه تومن نمیده ،این چه خسیسیه😑من یه دور برم شوهرمو رنده کنم بیام 🤪😆

ببین زوم کن رو اخلاقای خوبش،شوهرخواهر من هزارتاخوبی داره اما دقیقا خصلت شوهرشما رو داره ،گاها تو دلم ...

بله دقیقا اخلاقشون خیلی نزدیکه ب همسرم... ببین طوریه خانوادش میدونن این خسیسه.. ی بار داداشش گفت کادو ازش بگیر من گفتم نداره . واقعا هم نداشت.اما اون گفت من داداشمو میشناسم.کلا منظورم اینه خانوادشم میدونن خسیسه . 

خب یه تومن کم نیست ،بگذر از نی نی سایتیا که لاکچرین روزانه یه تومن ازشوهراشون میگیرن،شوهرمن باوجودیک ...

نه یه تومن میده اما گفتم لباسام با خودم. قبلا ۳۰۰ میداد خیلی تو عذاب بودم لباسی ک دوس داشتم بخرم نمیتونستم اون دقیقه شوهرمم پول ندلشت.مجبورش کردم گفتم باید ی تومن بدی اما لباسامو خودم میخرم