2777
2789
عنوان

من و شوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 112 پست
همه همین فکرو میکنن اما من الان ازدواج دومم و همسرم هزینه دانشگاه مو میده اونم ازاد و ماشینی که گر ...

همه این شرایط ندارن. تو جزو اون ده درصدی. اصلن دلخوشی بیجا بهش نده. مطمئن باش اگه چنین شرایطی داشت موقع قهر مامانش بهش میگفت جدا شو . ن اینکه غصه دار بشه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
اخه استاد جامعه شناسیمون گفت مردها هرزمان خواستن راه بیاین وگرنه تو جامعه با کوچکترین اشاره ای ارضا ...

تو فقط خودتو داری اگه عاشقش نکنی میمونی تو این بیابون بی اب و نون

📍اصفهان_شمال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا بخواه کمکت کنه نزار طلاق بگیری مثله یه دختر ۲۰ ساله هی استرس شوهر کردن تو سرت باسه  ولی ...

اره خودمم نمیخوام از هم سرد بشیم .. نه چیزی ب اسمم نمیکنه مطمئنم. کلا یکم خسیسه. اما کاراش رو اعصابمه دیگه .. منم ولخرج نیستم و خدایی باهاش راه اومدم تا حالا اما حس میکنم روش زیاد شده و طوری ناراحت میشه من حس میکنم من دارم خراب میکنم همه چی رو نه اون

همه همین فکرو میکنن اما من الان ازدواج دومم و همسرم هزینه دانشگاه مو میده اونم ازاد و ماشینی که گر ...

نه من با اینکه خوشگلم از این شانسا ندارم خواهر.. من شوهرمو دوس دارم فقط خساست مالیش اذیتم میکنه وگرنه هیز و .. نیست ک برام خیلی مهمه

لوس باش یه دو بار ک ازت رابطه جنسی خواست بگو فلان چیزو بخر فلان جا ببرم  لباس زیر های قشنگ بپو ...

بخدا عشق به این حرفها نیست من احمق برای همسر اولم با اینکه سر خونه زندگیمون نبودیم

چه خرجهای الکی که نکردم

کادو پشت کادو

براش تو هر مناسبتی جعبه تزئین میکردم

گوشی براش خریدم

لباس میپوشیدم

و خیلی چیزامم میخواست بپیچونه

حتی سگ خورد حلقه ای که خودم براش گرفتم رو پس نداد بینااموس

رابطه جنسی همیشه بود هر چی میخواست تو رابطه جنسی کم نمیذاشتم

همیشه حرفهای بد و ناراحت کننده می‌شنیدم ازش

یه ساعت خوب بود چهل و سه ساعت بد رفتار

ولی آخرش چیشد؟؟؟ 

بعد چندین ماه طلاق عاطفی رسمی ثبت طلاق کردیم. 

من حالا ازدواج دوممه بخدا تنبونم اکثرا لباس راحتیه

اگه لباس شب بپوشم که کلا هیچییی فکر کنم کلا یه بار تنم کردم برای شوهر دومم ولی دیوونه دار عاشقمه

همیشه از همه چیزم تعریف میکنه

واقعا آدمها فکر میکنن با این کارا مرد رو عاشق میکنن

مردها تو نگاه اول عاشق شدن که شدن

اگه همون اول عاشق نشدن دیگه زور الکی نزنید

من اینجور مردهارو میشناسم چون چندیییین سال عنتر و منتر بودم 

عمر گراااان می‌رود..... 

حیف عمر و پول و وقت یک زن به پای کسی بره که عاشق نیست.

و فهم و شعور نداره.

مادرت خوشحالی تو باید براش مهم باشه اگه بفهمه خوشبخت نیستی قطعا نباید بذاره با همچین داماد بیشعوری زندگی کنی

معلومه ههه که اولش همه برای طلاق غصه میخورن

ولی عادي میشه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

[QUOTE=272403602]تو فقط خودتو داری اگه عاشقش نکنی میمونی تو این بیابون بی اب و 

اینکه تا آخر عمر فقط بخای تحمل کنی درست نیست بچه هاتم میسوزن . باید درستش کنی. همه کاره زنه. خانواده شوهر فقط میتونن حرف بزنن و یادش بدن اما اگه تو تونستی راضیش کنی اونا هیچکارن 

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

من خیلی چیزا بلدم ! عمل ب این چیزاست ک سخته 

اما خودمم تصمیم گرفتم بسازم زندگیمو

اخه استاد جامعه شناسیمون گفت مردها هرزمان خواستن راه بیاین وگرنه تو جامعه با کوچکترین اشاره ای ارضا ...

هههه استادهای دانشگاه اندازه ی گاو نمیفهمن اونا فقط هرچی مصلحت و کشور بهشون دستور داده رو بلغور میکنن

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
از خدا بخواه کمکت کنه نزار طلاق بگیری مثله یه دختر ۲۰ ساله هی استرس شوهر کردن تو سرت باسه  ولی ...

حالا مثلا تنهایی با مادرش دو نفری زندگی کنن چی میشه

حتما باید شوهر ررر وجود داشته باشه اونم همچین شوهری؟

بخدا عشق به این حرفها نیست من احمق برای همسر اولم با اینکه سر خونه زندگیمون نبودیم چه خرجهای الکی ک ...

ببین منم مثلا لازم نیست قر و قمیش بیام برا شوهرم و آرایش و ... کلا دوسم داره حتی میگه دوس ندارم کرم بزنی تو خونه و. میگم فقط مالی اذیتم کمی..شوهر خواهرش انقددددر رااااحت پول خرج زنش میکنه اما این بیشتر حواسش ب اینه خونه داشته باشیم .ناشین خوب.وسایل خوب.جلو چشم مردم 

همه این شرایط ندارن. تو جزو اون ده درصدی. اصلن دلخوشی بیجا بهش نده. مطمئن باش اگه چنین شرایطی داشت م ...

مامان منم همین بود

همه ی مامان ها همینن ده درصد؟؟؟؟ 

اکثر زنهای مطلقه بیشتر از مجردا خواستگار دارن فقط خیلی ها دیگه دلشون نمیخواد شوهر کنن

اون ده درصد دخترهای مجردن که شوهر گیرشون نمیاد از بس که توقعشون بالاست

عروسی فلان شوهرشون کارخونه داشته باشه مجلس بگیره تو تالار بیاااااد براشون ریختن😂

حالا مثلا تنهایی با مادرش دو نفری زندگی کنن چی میشه حتما باید شوهر ررر وجود داشته باشه اونم همچین ش ...

من برم پیش مامانم انقدددر غصه میخوره پشیمونم میکنه. شوهرمو خیلی دوس دارن . نمیدونن بعضی اخلاقاش اذیتم میکنه

بخدا عشق به این حرفها نیست من احمق برای همسر اولم با اینکه سر خونه زندگیمون نبودیم چه خرجهای الکی ک ...

اگه اون مرد عاشقی ک میگی پیدا نشد ک بیاد خواستگاری چی؟ 

اکثرن کسایی میان خواستگاریش ک فقط میخوان پسرشون سر و سامون بگیره