2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار بیاین🥲

532 بازدید | 26 پست

شماها اولویتتون تو پول خرج کردن کدومه؟

پول جمع کردن برای طلا و ماشین و ملک و خونه 

یا لباس و لوازم ارایش و ..

یا وسیله ی خونه مول مبل و فرش لوازم برقی …

یا خورد و خوراک خوب و تفریح و مسافرت

اصلا مغزم داره میترکه دوست دارم همه رو با هم داشته باشم ولی نمیدونم کدوم بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب یکی دوتاش به زور برسه کلاهمونو میندازیم هوا 🤣💔

به شادی می‌رسیم از غم؛ همینجوری نمی‌مونه 🌱 🕊️ 🤍 ظلم و تاریکی هیچ‌وقت پایدار نمی‌مونه ✌️ آخر بِدَمَد صبحِ امید از شبِ ما 💚🤍❤️ 

خورد و خوراک ک جای خود داره و باید سالم باشه

لباس درحد معمول، نه زیاد و بریز بپاشی

وسیله خونه درحد رفع نیاز

و بقیه بصورت طلا و سکه پس انداز بشه تا سرمایه خونه جور بشه، درآخر ماشین

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اولا که انقدر زیاد برای آینده زندگی نکن هیچ کس از یکساعت بعدش خبر نداره لااقل نزار حسرت به دل تموم شه 

دوما اگه میدونی خرید خونه ماشین با این اوضاع گروووونی پولشو میتونی به دست بیاری با یکم فشار که از یه سری چیزات بزن تا بهشون برسی اگرم میبینی نمیشه که ولش کن خدا بزرگه ولی تو خرج زیاده روی نکن 

همیشه شیک بپوش شیک بگرد تفریحاتت رو داشته باش سرگرمی هاتم داشته باش 

اولا که انقدر زیاد برای آینده زندگی نکن هیچ کس از یکساعت بعدش خبر نداره لااقل نزار حسرت به دل تموم ش ...

ما نهایت بتونیم سختی بدیم خودمونو بتونیم ماشین مدل بالاتر بخریم خونه داریم خونمون کوچیکه ولی فکر کنم قید خونه بزرگو باید بزنم

من خودم به دندون اهمیت میدم

به کلاس ورزش 

تغذیه 

میوه 

سفر 

لباس جوری که خیلی شیک و تمیز میگردم 

لیزر 

رنگ مو و ارایشگاه و لوازم ارایش 

به مواد شوینده واسه خونه خیلی اهمیت میدم که دیدم خیلی ها نمیخرن 

به قرص تقویتی واسه خودم 

ی زن باید در لحضه اول به خودش اهمیت بده و بچه و شوهر والا از ریخت و رو بتدازیم خودمونو که اینده چی بشه