2777
2789
عنوان

دلم گرفته :((

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 44 پست
هیچوقت معذرت خواهی نمیکنه همیشه فک میکنه حق باهاشه. 😔 انقدری ک منم فک میکنم تو همه چی مقصرم

بعدش هم که تو میری سمتش و آشتی میکنید بازم نمیگه ببخشید تند رفتم؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
هیچوقت معذرت خواهی نمیکنه همیشه فک میکنه حق باهاشه. 😔 انقدری ک منم فک میکنم تو همه چی مقصرم

همه مردا همینن قبول نمیکنن

ولی تو سیاست داشته بش برو پشش الان حتی اگه خوابه بیدارش کن گو نمیشهداینجور بخوابیم 

بعدم ناز کن و بگو قول بده هیچقت جدا نخوابیم و این حرفا 

بخدا مردا مثل بچه ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا همینن قبول نمیکنن ولی تو سیاست داشته بش برو پشش الان حتی اگه خوابه بیدارش کن گو نمیشهداینج ...

بنظر منم کم کم یاد میگیره بعدش شرمنده میشه از اینکه دل زنشو شکسته و عذرخواهی میکنه قطعا اگه مهری تو دلش باشه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
نه نمیگ 😣 تازه میگ حساسی چیزی نشده ناراحت شدی تقصیر خودته

بهش بگو عشقم من زنم دیگه از همسرم انتظار دارم درکم کنه از تو انتظار دارم درکم کنی شاید درست میگی اره شاید من حساسم در واقع خاصیت ما زن ها همینه

همه مون حساسیم و اصلا بخاطر همین شما آقایون تمایل دارید از ما محافظت کنید.

بگو منم به تو اعتماد کردم و قلبمو سپردم دست تو که تو ازش مراقبت کنی

چقد دلم تنگ شده واس وقتی ک لحظه شماری میکردیم ک بریم تو خونه خودمون.. 

چند وقته ازدواج کردین 

خب عزیزم الان تو هم حاظر نیستی بری طرفش الان اونم منتظره که بری 

زندگی اینجور نیست مسابقه بزاری بگی اون بیاد یا فلان کار تقصیر اونه

غرورو رو بزارین کنار برا هم 

الان برو ببین چقر حس دوتاتون خوب میشه 

دفعه بعد شوهرت طاقت نمیاره بدون تو

بهش بگو عشقم من زنم دیگه از همسرم انتظار دارم درکم کنه از تو انتظار دارم درکم کنی شاید درست میگی اره ...

عجیب بهش وابستم عاشقانع دوسش دارم دیونه ی نگاهشم همینه وقتی از هم دلخوریم بدترین چیزا میاد تو ذهنم باورت نمیش شبا  حمله پانیک دارم اگ ناراحت باشم:) اگ اروم باشیمو پیش هم نه..

چند وقته ازدواج کردین  خب عزیزم الان تو هم حاظر نیستی بری طرفش الان اونم منتظره که بری  ...

ده سالع ولی باور کن من جوری دوسش دارم ک انگار ی ماهه  عقد کردیم 

عجیب بهش وابستم عاشقانع دوسش دارم دیونه ی نگاهشم همینه وقتی از هم دلخوریم بدترین چیزا میاد تو ذهنم ب ...

عشق خوبه اما زیاد به عشق بها نده آخرش تنها میشی

متاسفانه ده سالم هست که عاشقی و اگه شروع کنی سیاست به خرج بدی اون میفهمه و فکر میکنه تو دیگه عاشقش نیستی و این خوب نیست

خوبه دوست داشتنت حس کنه ولی دوز عشقتو بهش بیار پایین اگه تو دلت براش صد میمیری صدتو نشونش نده زیادی سیری نکن از عشق

بهش عشق بورز مثلا الان باهاش آشتی کن اما اجازه بده اون شروع کنه صحبت‌های عاشقانه کنه چون تو یک قدم رفتی بزار یک قدم اون بیاد دوباره یک قدم تو

اگه تو عشق غرقش کنی خفه میشه از محبتت

عشق خوبه اما زیاد به عشق بها نده آخرش تنها میشی متاسفانه ده سالم هست که عاشقی و اگه شروع کنی سیاست ...

میگ خیلی وابستمی ی بار گف من دور از جونش.. بیوفتم بمیرم ت چی میشی؟! خیلی گریه کردم.. کیدونم وابستگی خوب نیس ولی چیکار کنم.. همیشه کارش ی طوری بود ک کلا منو دخترمو نمیدید شب خسته میخابید تهش شد افسردگی من.. افسردگی دخترم شبا جیغ و داد میکرد بهونه میگرف تا اینک بخاطر دخترم یکم اومد خونه ..