2777
2789
عنوان

دلم گرفته :((

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 44 پست
اگ برم اشتی نکرد چی 

امکان نداره آشتی نکنه

من متاهلم مردها بدشون نمیاد زن  بره  سمتشون 

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار چندروز خلوت کنه با خودش. بعد برو سراغش حرف بزن و بگو این چیزا ارزش نداره ما با هم بد بشیم

طول روز حرف نمیزنیم مگر حرفای عادی مث بیا ناهار سلام خدافظ امروز غذاهم نخورد

برگردم غصه نخوریا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌روزای سخت 24ساعت بیشتر طول نمیکشن 🙂💞 

الان سه سه روز🥲

سه روزه ک کات کردم سه روزع ک دلم براش پر میکشه ولی ن میتونم برم سمتش ن اون میاد

میدونم مغروره و اینکه اون سریع از ادم بدش میاد کینه ایه

و منم ک عقلم میگه خودتو کوچیک نکن وقتی تورو دوست نداره

همیشه همونجوری میکنم ولی الان بی جهت  جاشو جدا کرده ناراحتم ازش

اتفاقا بنظرم  تا الانم دیر شده اصلا بهش فرصت نده که به این فک کنه که اگه زنم دوستم داشت چندین روز تحمل نمی‌کرد دوریمو

اگه نری پیشش فکر میکنه دوری برات خیلی راحته و سخت تر آشتی میکنه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
الان سه سه روز🥲 سه روزه ک کات کردم سه روزع ک دلم براش پر میکشه ولی ن میتونم برم سمتش ن اون میاد م ...

براش نامه بنویس اگه دوستم داری حق نداری جدا از من بخوابی حتی اگه قهر باشی.

اتفاقا بنظرم  تا الانم دیر شده اصلا بهش فرصت نده که به این فک کنه که اگه زنم دوستم داشت چندین ر ...

میخاستم اومد بخوابه بغلش کنم بگم  دق میکنم قهر بمونیم💔 اومد گفت شبت بخیر پتو ورداش رفت..

اگه مقصر اونه ولش کن نرو 

هیچ کدوم مقص  نیستن اینجور بحث ها سر موضوعات کوچیک پیش میاد و هردو باید زود از هم معذرت بخوان نرمال بین زن و شوهرها 

مثل دعواهای خانوادگی تو مسافرت میمونه که هرکسی ساز خودشو میزنه

برو پیشش ارزش نداره  برو ا اونم یاد بگیره و بعدش که اوکی شدین بهشبو دلم گرفت اینکارو کردی و ای ...

هیچوقت معذرت خواهی نمیکنه همیشه فک میکنه حق باهاشه. 😔 انقدری ک منم فک میکنم تو همه چی مقصرم