2777
2789

خوهرا من یه مشکلی دارم که بعد مراجعه به کلی دکتر خارج رفته و نرفته و تصویر برداری با انواع دستگاه هنوز کسی نتونسته جواب مشخصی بهم بده و چون اینجا جامعه آماری قوی داره گفتم شاید کسی مشکل منو داشته یا حداقل دیده باشه تو اطرافیان 

3 سال پیش تو کش مکش عروسیم متوجه شدم دید چشم چپم از قسمت پایین و نه مرکز دید داره تار میشه اولش فقط رنگای آبی نمیدید و کم کم تار شد  جوری که الان چشم چپم مرکز دیدش خوبه ولی میدانش تنگ شده انگار دارم از داخل لوله میبینم.کلی دکتر رفتم و انواع آزمایشا رو دادم همشون نرمال بود ولی همه گفتن عصب بینایی چپت رنگش پریده و التهاب داره ولی کسی دلیلشو نفهمید.الان بعد 3 سال همونجوره گاهی عادی میشه گاهی اذیت میکنه و نوسان چند ماهه داره شما خودتون یا آشناهاتون کسی این مشکلو نداشته و نفهمیده دلیلش چیه؟

فقط خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر خودش متوقف شد البته بعضی وقتام اذیتم میکنه که این آخرین بار حجامت کردم چند ماهی هست اصلا اذیت نمیکنه گفتم شاید خونم یه چی توشه میره رسوب میکنه تو اون رگ عصب چشمم

فقط خدا
خدارو شکر خودش متوقف شد البته بعضی وقتام اذیتم میکنه که این آخرین بار حجامت کردم چند ماهی هست اصلا ا ...

عزیزم توروخدا مشکلت حل شد ؟دلیلش چی بود 

توروخدا جوابمو بده 

عزیزم توروخدا مشکلت حل شد ؟دلیلش چی بود توروخدا جوابمو بده

مشکل که در اون حد آسیب دیگه متوقف شد خدارو شکر ینی دیگه بهش عادت کردم

والا بگم از این همه دکتر و متخصص و عکسای جور واجور و آزمون و خطا آخرش کسی متوجه نشد؟

خودم فکر میکنم یا از استرس خیلی زیاد اون دوران بوده یا از مصرف مکمل های ورزشی که اون موقع داشتم

فقط خدا
مشکل که در اون حد آسیب دیگه متوقف شد خدارو شکر ینی دیگه بهش عادت کردموالا بگم از این همه دکتر و متخص ...

منم دقیقا همین بود 

در نهایت با اشک مصنوعی و قطره کیتوتیفن خوب شدم گفتن آلرژی و خشکی چشمه 

مشکلتون به چه صورته؟توضیح میدین؟

من تو دوره بارداریم یهو چشم ی زیگزال اومد بعد دید محیطی ی چشم کلا رفت یعنی ندیدم که بعد نیم ساعت درست شد دقیق نمیدونم 

اون روز هم که دیگه باردار نیسم دوبارهههه اونجور شدم ولی این دفعه اول ی چیز کوچیک اومد جلو چشم کم کم بزرگ شد بعد دید محیطیم دوباره مثل اون موقع شد 

خیلی استرس دارم اخه چرا اینجور میشه 

من قبلا سابلیمینال درشتی چشم گوش میدادم نکمه از اونه اخه دیگه گوش نمیدم 

منم دقیقا همین بود در نهایت با اشک مصنوعی و قطره کیتوتیفن خوب شدم گفتن آلرژی و خشکی چشمه

شما برای مشکلت کدوم دکتر رفتی؟

میگم چشم پزشکی متوجه میشه میگرن چشمی رو؟یا باید پیش ی دکتر دیگه رفت؟