2777
2789
عنوان

امپول پریودی..کمکککک

135 بازدید | 8 پست

من امپول پروژسترون زدم پریود شدم الان ۲۴ روز از پریودم گذشته و نمی دونم سیکل قاعدگیم باید چند روزه باشه که بدونم کی دوباره پریود می شم.

شما از این امپول می زنید سیکلتون چند روزه می شه ؟ ؟؟؟

تنبلی تخمدان داشتم از این امپول زدم

بعدم ۶ روز بعدش پریود شدم و گفته بود تا ۶ مال باید قرص ضد بارداری مصرف کنم تا پریودم منظم بشه من استفاده نکردم تاثیری نداشت تا اینکه از عید کنار غذام خیلی زعفرون میخوردم بعد چند سال درست شد خیلی نگران بودم یهو سرطانی چیزی نگیرم خدایی نکرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون روال قبل.البته اکه کیست نداشته باشی.اگه کیست باشه دیرتر پریود میشی 

قبلا هم پریودم نامنظم بود اصلا یه دوره مشخص نداشتم

گفتم شاید این امپول منظم کرده باشه بعد الان اقدام کردم برا بچه نمی دونم کی باید بی بی چک بزنم ببینم حامله ام که دیر شده یا دوره ی سیکلم طولانی شده

تنبلی تخمدان داشتم از این امپول زدم بعدم ۶ روز بعدش پریود شدم و گفته بود تا ۶ مال باید قرص ضد باردا ...

منم کیست داشتم ولی دکتر گفت ریز بود برطرف شده ولی هر سری دوباره تشکیل می شه و کلا قاعدگی بهم می زنه از یه طرفم نمی زاره بچه دار شم چند ماه اقدامم 

من ۱۷ روزه نشدم،میترسم آمپول بزنم میگن خوب نیست،شما چقدر بعده آمپول پریود شدین؟

۱۲ ام زدم ۱۹ پریود شدم الان ۲۴ روز گذشته و نمی دونم دوباره قرار کی پریود شم چون برا من اصلا منظم نیست من سه بار تا حالا زدم