2777
2789
عنوان

یه راهنمایی میخوام یه ساله زندگیم همش شده قهر دعوا مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 83 پست
ببین خیلی خوبه ها میگیم میخندیم تازه میگ بچم بیاریم ولی تث همین بگو بخنده یهو یه جنگ بزرگ دذ میاد من ...

سلام 

هر موقع بحث شروع شد شما به بهانه میوه آوردن یا چای پا شو برو بحث رو کش ندید 

خانمها خیلی میتونن رو مردا تاثیر داشته باشن 

البته با سیاست ،نه با زور و لجبازی 

موفق و به پای هم جوان بمانید 

😂😭ای خدا نمیدونم بخندم یا گریه کنم واقعا همینه دقیقا زندگی منه

هرکی یه جور باهاش کنار میاد

من خودم اگه اراده کنم میزارمش کنار در عرض یک روز

اما تصمیم گرفتم وقت دعواها انقد از خودم ضعف نشون ندم نزارم فک کنه چون اون باهام بده پس شب و روز من گریه بشه میفهمی چی میگم؟  من حتی انقد بی حوصله میشدم که دست و دلم به کار نمیرفت یکی زنگ میزد میگفت بیا نمیرفتم(تو دلم میگفتم نه با شوهرم قهرم برم چیکار) و و و 

اما بعد آخرین بحثمون من به خودم اومدم پا شدم آرایش کردم آهنگ شاد گذاشتم خونه این و اون رفتم 

با هزااااار بدبختی و سختی نشون دادم که تو فقط بخشی از زندگی من هستی نه تمام زندگیم

و وقتی دید که عوض شدم ترسید رفت به خانوادم گفت که دخترتون محلم نمیزاره و باهاش صحبت کنید منو تحویل بگیره و... خیییلی حال کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما پنج سال اول زندگیمون بچه نداشتیم مدام سر چیزای الکی به هم گیر میدادیم دعوا درست میکردیم تا سه روز قهر و متلک انداختن بود یعنی سر یه شکلاتم جنگ داشتیم ولی آشتی که میکردیم تا دعوای بعدی قربون صدقه بود فقط بعد الان که سه تا بچه داریم بین این همه بچه با یه بدختی خودمونو میکشیم بیرون یه نفس میکشیم یه دیقه فرصت میکنیم حرف بزنیم که گریه ی یکی از بچه ها حرفو قط میکنه یه چند ساعت بعد من به اون و اون به من میگه چند ساعت پیش میخواستی چیزی بگی که دوباره یه بچه میاد وسط حرغمون و ... خلاصه بهم دیگه گیر ندین زندگی خودش گلستون میشه به هم آزادی بیان و عمل بدین همین تجربه ی ده سال زندگی متاهلی بود 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
دوست عزیز منم اعتقاد نداشتم، میگفتم یعنی چی سوره مزمل بخون به شیرینی و بخورید، اما معجزه ها دیدم، اع ...

منم کفر نمیگم.ب خدا و قرانم مطمنم.منتهی نباید همینجوری ادم بشینه هیچ کاری نکنه فقط هی منتظر معجزه از خاکه گوشه خونه باشه

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

اره میدونم ولی احساس سنگینی میکنم

صبح ک بلند میشی انرژی مثبت بده ب دعواها و جنجال های روز قبل و هفته قبلت فکر نکن

اگ صبحت هرجور شروع شد تا آخر شب همونطوره

یارب نظر تو برنگردد

هر کاری میکنه این نیم مثقال زبون میکنه بتونی کنترلش کنی دیگه یه عمر راحتی به موقع و سنجیده آدما حرف بزنن این مشکلاتم حل میشه وسکوت بیشتر وقتا بهترین راهکار آبی که بریز دیگه جمع نمیشه حرمتا از بین میره وآدما روشون رو هم باز میشه رویی هم که وا بشه دیگه مشکلاتم شروع میشه

چرابه اعتقادات ودین توهین میکنیدقبول نداری سکوت کن ردشو

چیه بیا خانومه مومن درا ۴ تا بم بگو

قربتی خانوم من به هیچی توهین نکردم سکوت منم تو تعیین نمیکنی.اعتقادات و دین نکن برا من.من ب خدا و قران بیشتر از همتون مطمنم.منتهی میگم اینکه همینجوری ادم بشینه سر جاش و منتظر معجزه باشه اشتباهه

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

عزیزم مادر من برا سی سال پیش زندگی می‌کرد ک همیشه زبونشون بلای جونشون بوده اگ کتکم میخوردن چیزی نمیگ ...

میدونم پرست میگی اما من خیلی مغرورم خونه بابام از گل نازکتر بهم نمیگفتن خیلی بهم فشار میاد اون بخواد داد و بیداد کنه ولی من چون زنم به خودم بگم ساکت باش 

اگه من این مسئله سیاست داشتنو که شما میگید یاد بگیرم واقعا زندگیم عالی میشه اما چه کنم که غرور بیجا دارم

ایشالا ولی من یه ادم بی سیاستم که با احساسم جلو میرم

سعی کن  احساسات خودتو کم کم کنار بذاری و با عقل و سیاست پیش بری 

که بعدا به مشکل بر نخوری 

مردا را بعضی وقتا میشه با یه بوسه یا لبخند آروم آروم کنی 

با آرزوی خوشبختی برا همه مردم دنیا مخصوصا هموطنان عزیزم 

شب همگی خوش