هر ده روز شاید اونم ب التماس و دعوا منو ی دور میزنه و برمیگردونه .از این خونه خسته شدم .همش تنها میرم بیرون همش تنها میرم بیرون ی کیکی چایی میخورم .دیدن خانواده ها ک دوره همن باعث حسرتم میشه .با اینکه اهوازم و شهر کوچیکه اصلا کاری واسم نمیکنه .آخر هفته ها هم سه روز میره با پسرش خونه مامانش اینا من تنها میمونم .وسط هفته هم تا آخر شب سر کار بعدش عذاب وجدان واسه پسرش میگیره و میبرتش بیرون ..در عجبم چرا واسه من عذاب وجدان نمیگیره .من پوسیدم از این خونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=272384815]خب چرا باهم نمیرین بیرون و خونه مامانش علتش بگو لطفا ؟[/QUOT هر هفته میرن .من نمیتو ...
خب عزیزم از وقتی بچه دار میشیم دیگه بیرون رفتن دو نفره تعطیل میشه باید با اونا بری من خودم هر هفته میرم خونه مادر شوهرم، توی خونه ام که دیگه بچه نمیزاره دوتایی باشیم همیشه اون وسط هست و توقع بازی داره تازه کافیه ما حتی پیش هم بشینیم جیغ میکشه 😂 به نظرم باید فعلا با این رویه عادت کنی چاره ای نیست
مامانش هست .گناه داره بخواد از مامانش جدا بشه .با ایشون زندگی میکنه
اها من فکر کردم با مادر شوهرت زندگی میکنه پس چاره ای نداری جز اینکه با محبت با شوهرت بشینی صحبت کنی و احساساتت رو خیلی صادقانه و بدون ناراحتی بیان کنی سعی کن به ی برنامه برسونیش مثلا هفته ای یبار بیرون رفتن حداقل امیدوارم جواب بگیری