2777
2789

هر ده روز شاید اونم ب التماس و دعوا منو ی دور میزنه و برمیگردونه .از این خونه خسته شدم .همش تنها میرم بیرون همش تنها میرم بیرون ی کیکی چایی میخورم ‌.دیدن خانواده ها ک دوره همن باعث حسرتم میشه .با اینکه اهوازم و شهر کوچیکه اصلا کاری واسم نمیکنه .آخر هفته ها هم سه روز میره با پسرش خونه مامانش اینا من تنها میمونم .وسط هفته هم تا آخر شب سر کار بعدش عذاب وجدان واسه پسرش میگیره و میبرتش بیرون ..در عجبم چرا واسه من عذاب وجدان نمیگیره .من پوسیدم از این خونه

ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..  

من عین توعم با این تفاوت که شوهر من واقعا وقت نمیکنه و اینکه من خودم تاجایی که بتونم این کمبودو واسه خودم جبران میکنم 

منم با دیدن خانواده هایی که با هم بیرونن یه جوری میشم ولی خب چاره ای نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باحال نیستی عزیزم ببخشید، زن باید برای شوهرش و بچش و خونه سرچشمه شادی و بمب انرژی باشه 

این چ حرفیه .شوهرم از سر عذاب وجدان برای من وقت نمیزاره می‌ره سمت پسرش که پشت تلفن گریه می‌کنه بیا منو ببر بیرون

این چ حرفیه .شوهرم از سر عذاب وجدان برای من وقت نمیزاره می‌ره سمت پسرش که پشت تلفن گریه می‌کنه بیا م ...

خب چرا باهم نمیرین بیرون و خونه مامانش علتش بگو لطفا ؟

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
من عین توعم با این تفاوت که شوهر من واقعا وقت نمیکنه و اینکه من خودم تاجایی که بتونم این کمبودو واسه ...

منن شوهرم وقت داره .سه روز در هفته هم داره .اما میگه باید پسرمم ببینم ..من با این قضیه مشکلی ندارم .اما وسط هفته چی ..دیگه نمی‌دونم ب چ‌زبونی حرف بزنم

[QUOTE=272384815]خب چرا باهم نمیرین بیرون و خونه مامانش علتش بگو لطفا ؟[/QUOT هر هفته میرن .من نمیتونم هر هفته برم اونجا بمونم .دوست دارم توی خونه خودمم با همسرم راحت باشم

[QUOTE=272384815]خب چرا باهم نمیرین بیرون و خونه مامانش علتش بگو لطفا ؟[/QUOT هر هفته میرن .من نمیتو ...

خب عزیزم از وقتی بچه دار میشیم دیگه بیرون رفتن دو نفره تعطیل میشه باید با اونا بری من خودم هر هفته میرم خونه مادر شوهرم، توی خونه ام که دیگه بچه نمیزاره دوتایی باشیم همیشه اون وسط هست و توقع بازی داره تازه کافیه ما حتی پیش هم بشینیم جیغ میکشه 😂 به نظرم باید فعلا با این رویه عادت کنی چاره ای نیست

آها پسرش با شما زندگی نمی کنه نمیدونستم

بله با ما نیست .شوهرم اصلا ب فکره من نیست .من خودم بچه ندارم والا با بچم سرگرم میشدم کاریش نداشتم .حتی نمیزارع بچه دار بشم .از همه طرف محرومم کرده

مامانش هست .گناه داره بخواد از مامانش جدا بشه .با ایشون زندگی میکنه

اها من فکر کردم با مادر شوهرت زندگی میکنه پس چاره ای نداری جز اینکه با محبت با شوهرت بشینی صحبت کنی و احساساتت رو خیلی صادقانه و بدون ناراحتی بیان کنی سعی کن به ی برنامه برسونیش مثلا هفته ای یبار بیرون رفتن حداقل امیدوارم جواب بگیری