2777
2789
عنوان

دوخواب یا سه خواب ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 19 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون

عزیزم عذر میخوام، توی مدارک پلان رو نداشتم. ولی بر خونه ۱۱ متر هست و طول اون حدود ۱۵ متر. سه تا خواب عقب در آورده، آشپزخونه و پذیرایی و تراس هم جلو. 

بر خونه ات چقدره؟ اگه خیلی کم باشه، سه خواب کنی، یکی از اتاقا کور میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم عذر میخوام، توی مدارک پلان رو نداشتم. ولی بر خونه ۱۱ متر هست و طول اون حدود ۱۵ متر. سه تا خواب ...

خواهش میکنم گلم . ده متر عرضشه 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
خواهش میکنم گلم . ده متر عرضشه 

تقریبا مثل ماست. سه خواب در میاد، عرض اتاق ها یه کم کمتر میشه. یه خواب رو ۱۲ متری بگیر، دو تا رو کوچیکتر. یه راهرو که در اتاق ها و سرویس ها اونجا باز میشه و بعد پذیرایی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.