ما قراره خونه بسازیم ۱۴۰ متر زیربنا داریم . حالا اگه سه خواب دربیاریم باید اشپزخونه و سرویس و حمام کوچک داشته باشیم و اتاقهای کوچک ۱۲ متری که با نصب کمد تقریبا ده متری میشه . اگه دوخواب بسازیم فضا برای همه قسمت ها بیشتر داریم . بنظرتون کدومو انتخاب کنم؟ خیلی سخته انتخابش فعلا ی بچه دارم ولی ممکنه اگه خدا بخواد در اینده بچه دیگه هم بیارم . اگه سه خواب دارین متراژ خونتون چنده ؟
یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم عذر میخوام، توی مدارک پلان رو نداشتم. ولی بر خونه ۱۱ متر هست و طول اون حدود ۱۵ متر. سه تا خواب عقب در آورده، آشپزخونه و پذیرایی و تراس هم جلو.
بر خونه ات چقدره؟ اگه خیلی کم باشه، سه خواب کنی، یکی از اتاقا کور میشه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تقریبا مثل ماست. سه خواب در میاد، عرض اتاق ها یه کم کمتر میشه. یه خواب رو ۱۲ متری بگیر، دو تا رو کوچیکتر. یه راهرو که در اتاق ها و سرویس ها اونجا باز میشه و بعد پذیرایی
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.