2777
2789
عنوان

رومیزی میز جلو مبلی

1687 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شما روی رومیزی جلو مبلی چیزی مثل سلفون یا نایلون ضخیم میندازید؟ اخه مهمونا چایی یا میوه میریزن کثیف میشه... اگر ممکنه عکس بفرستید ایده بگیریم...

تعداد رای : 4
نظرسنجی
رومیزی
2
50%
رومیزی
2
50%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جفت گزینه ها یکین 

مامان من ترمه همرنگ پرده مبل گرفته

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

نه چیزی نمیندازم ،بعد که مهمونا رفتن تمیز میکنم دوباره

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

فقط نظرسنجیت😂

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

من همین تازگی شیشه انداختم براشون…چون خیلی دردسر بود…مهمون چای داغ که میذاشت یه جوری ردش میموند که با سابوندن فقط پاک میشد و اینکه ظرف سنگین مثل میوه خوری کریستال روش گذاشتم رد انداخته بود روی چوب دیگهشیشه انداختم راااااحت شدم

من همین تازگی شیشه انداختم براشون…چون خیلی دردسر بود…مهمون چای داغ که میذاشت یه جوری ردش میموند که ب ...

مبل ما هم شیشه داره زیرش کنده کاریه روی شیشه گذاشتم اون رومیزیارو ولی سفیده زود لک میشه