sivandi مدیر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 عنوان آخ دلم گرفته ها | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 21 پست شده بخوابین کارهایی که دوست دارین انجام بدین اما همیشه جلوتون بگیرن یا یجورایی همشه یکی کنترول تون کنه زندگی با همه خوب و بدش میگذره 1401/11/12 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارگارت۲۰ عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2025 نمیدونم چی بگممنم خیلی مواظبشونماما تو بهم بگن دعواشون میکنم با این حال دختر بزرگم گاهی تند میشه ب ... دخترت چند سالشه؟!اینا کوچیک بودن خوب بودن بزرگ که شدن تو صورتم حرف زدن هر روز دعاشون می کنم و صدقه میدم براشون میگم خدا ازشون به خشم نیاد یه چی شون بشه خدای نکرده به خاطر بی حرمتی که می کنن .... نگران آینده شونم...
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21254 دخترت چند سالشه؟! اینا کوچیک بودن خوب بودن بزرگ که شدن تو صورتم حرف زدن هر روز دعاشون ... سیزده سالشه ،—دعای مادر و پدر خیلی خوبه پشت فرزند ان شاالله خدا عاقبت به خیرشون کنه هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 من از روزی ازدواج کردم نمیتونم راحت استراحت کنم تا میشینم میگم باید پاشم صبحانه درست کنم بعدش تا یخو ... مردا همشون گند اخلاقن زندگی با همه خوب و بدش میگذره
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 هرکی یه مشکل داره من شوهرم خوبه آزادم کاریم نداره هر جا برم هر چی بخرم همینطور که گفتم هیچکی بی مشکل ... خدا به دلت برسه ایشالا از غربت در بیایی زندگی با همه خوب و بدش میگذره
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 شوهرم ۲۴ ساعت داره میگه رو نده رو نده شب و روز یه عمریه می چسبم بهشون و قربونش صدقه اش ... آخ الهی زندگی با همه خوب و بدش میگذره
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 دخترت چند سالشه؟! اینا کوچیک بودن خوب بودن بزرگ که شدن تو صورتم حرف زدن هر روز دعاشون ... نه نگران نباش مقتضی سنشون خوب میشن زندگی با همه خوب و بدش میگذره
لیلی1372 عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 105 خدا به دلت برسه ایشالا از غربت در بیایی مرسی عزیزم انشاالله توم حاجت روا شی ❤️❤️❤️