2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من ک چند روز تب داشتم پس فرداش فهمیدم ابله مرغان گرفتم

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....

خودم ک سرما خوردم نمیدونم جدیده یا چی 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

بله دو هفته پیش بود فکر کنم

الان خداروشکر خوبه

دکتر گفت از بچه مدرسه ایا گرفته

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

وای من تا یک ماه 

اصلا بیرون نبرش 

خوب میشد میبردمش بیرون باز چشماش میرخت بهم ،سرفه میکرد شبش 

مرتب هم بهش سوپ و دمنوش و مایعات بده 

اگه از سر سرما خورده بخورش بده 

اگه از سینه ،چرب کن ،یه پارچه بزار تو سینش تا گرم بمونه 

پسرم تب داشت بردمش ۵ صبح بیمارستان بخش کودک متخصص نبود عمومی دیدش گلو و گوش گفت عفونت نداره تب ویروسیه ،استامینوفن و دیفن هیدارمین داده!ولی پسرم سرفه خلطی میکنه و همش داغه🙁ببرمش متخصص امشب؟ینی عفونیه ؟چرک خشک کن لازمه؟