2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل پریودام دارم ، دکتر کپسول هورمونی نوشته مصرف کنم، گفت به هم ریختگی هورمونهاست

عزیرم منم دقیقا مشکل شما رو دارم میشه لطف کنی اسم اون کپسول رو بگی ممنون میشم خدا میدونه تا حالا چند تا دکتر عوض کردم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
اسم نداره ، دکترطب سنتی نوشته عزیزم

وای عزیزم چه عالی یعنی لکه بینی تون درمان شد باهاش ؟ چطور میتونم تهیه اش کنم به نظرتون ؟ این مشاور طب سنتی ها هم یه بار دارو سفارش دادم اما واقعا مزخرف بودن

وای عزیزم چه عالی یعنی لکه بینی تون درمان شد باهاش ؟ چطور میتونم تهیه اش کنم به نظرتون ؟ این مشاور ط ...

عزیزم آره خیلی بهترم واقعا این قضیه عصبیم کرده بود این دکتری که پیشش رفتم خودش درست میکنه میده 

عزیزم آره خیلی بهترم واقعا این قضیه عصبیم کرده بود این دکتری که پیشش رفتم خودش درست میکنه میده 

چه خوب کاش به دکتره دسترسی پاشتم یه شماره ازش نداری؟