2777
2789
عنوان

بیاین تا به نیتتون سوره کوثر وتوحید بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 52 پست
الهی زودی دامنت سبز بشه .به حق برکت وباران الهی 

قربون محبتت

الهی هیچوقت تو زندگیت ناامید نشی

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف کنید برای حاجت روایی دوستان گلم @شهنور     @مامانبزرگپانیذ     @پانی ...

خوندم برای استارتر و حنا جان

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
براچی خوبه این؟

برا برگشت عشق .روز پنج شنبه بعد نماز صبح صد ویک بار بگو و دعا کن ک برگرده موقع اذان مغرب هم همینطور.صلوات بفرست ودعا کن ک برگرده 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

برا برگشت عشق .روز پنج شنبه بعد نماز صبح صد ویک بار بگو و دعا کن ک برگرده موقع اذان مغرب هم همینطور. ...

گلم من نماز نمیخونم حتما باید نماز خوند؟

👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓....                         (کاربری دست دو نفره👋💤)