mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 عنوان حس ششم 121 بازدید | 21 پست برای تاپیک قبلم گزارش بزنید زدید یه سوال بپرسید جواب میدم(تاپیک تعطیل شه جواب میدم)(حس ششم گاهی وقتا واقعا قویه) یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 1401/11/12 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 من بلد نیستم گزارش بزنم بهم میگی میرم سر خونه زندگیم یک سال خورده ای دیگه یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️
mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 سلام زمان خواستگاری ونامزدیم بااون ادم کیه سه چهارماه دیگ یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️
kopoloo عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 2534 سه چهارماه دیگ منم گزارش زدم.چند سال دیگه ازدواج میکنه اونیکه تو ذهنمه؟
mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 منم گزارش زدم.چند سال دیگه ازدواج میکنه اونیکه تو ذهنمه؟ نه سه سال دیگه فعلا سنت کمه یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️
بذترنندهدلانن عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 1151 نه سه سال دیگه فعلا سنت کمه عزیزم گزارش زدمبهم بگو چند سالگی ازدواج میکنم و خوشبخت میشم؟؟چند سالگی مادر میشم؟؟
mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 عزیزم گزارش زدم بهم بگو چند سالگی ازدواج میکنم و خوشبخت میشم؟؟ چند سالگی مادر میشم؟؟ شش ماه دیگه یه خاستگار میاد آره یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️