mahif مدیر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست برای تاپیک قبلم گزارش بزنید زدید یه سوال بپرسید جواب میدم(تاپیک تعطیل شه جواب میدم)(حس ششم گاهی وقتا واقعا قویه) یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 1401/11/12 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 من کی ازدواج میکنم؟ گزارش زدید؟ یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️
mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 بله اسمتون چیه؟ یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️
marimilkyway عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 6852 من گزارش زدم بهم ميگي لطفا اسمم مريمه امتحان امروزم رو پاس ميشم يا نه
mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 من گزارش زدم بهم ميگي لطفا اسمم مريمه امتحان امروزم رو پاس ميشم يا نه بستگی به تلاش خودتون داره چقدر تلاش کردید؟ یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️
marimilkyway عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 6852 بستگی به تلاش خودتون داره چقدر تلاش کردید؟ اسي اين كه منطق عه خوباينو خودمم ميدونم 😂😂😂بخوني پاس ميشي ديگهمن لب مرزم ، ديگه ميكشه به سليقه استاد كه پاس بشم يا نه
mahif مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1435 اسي اين كه منطق عه خوب اينو خودمم ميدونم 😂😂😂 بخوني پاس ميشي ديگه من لب مرزم ، ديگه ميكشه ... میشی انشالله یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️