2777
2789
عنوان

حوصلم!🤍

50 بازدید | 8 پست

چرا من انقد حوصلم سر میره واقعا

شما اینجور موقعها چیکار میکنین🤕

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
والا اینقدر کار دارم ب حوصله سر رفتن نمیرسه . گاهی بتونم میام اینجا ببینم چ خبره

منم باید درس بخونم ولی اصلا نمیتونم برم سمت کتابام

فقط نیم ساعت خوندم😐

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باید درس بخونم ولی اصلا نمیتونم برم سمت کتابام فقط نیم ساعت خوندم😐

عه چدا ؟فک کن ساعت کار من تازه ۸ الی ۱۹ هست بعد میام زود زود شام درست میکنم .ظرف میشورم 😄😄 تازگیا میخوان درسمم ادامه بدم

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
عه چدا ؟فک کن ساعت کار من تازه ۸ الی ۱۹ هست بعد میام زود زود شام درست میکنم .ظرف میشورم 😄😄 تازگیا ...

چه خوب باز برا شما کلی کار هست تو زندگی

همین ک شاغلینو تو خونه‌نیستین خیلی خوبه

چه خوب باز برا شما کلی کار هست تو زندگی همین ک شاغلینو تو خونه‌نیستین خیلی خوبه

اره خدایی واقعا زنی نیستم بتونم تو خونه بمونم.  البته خیلی ساله کار میکنم عادت کردم .شوهرم بهم میکه تراکتور

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
اره خدایی واقعا زنی نیستم بتونم تو خونه بمونم.  البته خیلی ساله کار میکنم عادت کردم .شوهرم بهم ...

اره منم دوس دارم‌ دراینده حتماحتما شاغل بشم

دور از جون

انشانه بهترین شغل رو داشته باشی

ممنونم🤍

انشالله شما هم موفق باشین