آخه میگن درساش خیلی سخته دو ترم هم نمی تونی بخونی بعدش بیکار اینا بازار کار نداره راستش من قبل ازین ...
برا کسی که از ریاضی سر در بیاره و نلاش و انگیزه و هوش چ علاقه داشته باشه هیچی سخت نیس من خودم دانشجوی حقوق بودم رفتم سر کلاس دوستم تو حسابداری اون روز امتحان هم داشتن استاد فک کرد منم شاگردشم به منم برگه داد بالاخره پیام توره و بی در و پیکر من از خود دانشجوهای حسابداری بیشتر گرفته بودم🤣🤣
ببین حسابداری انتخاب کن از من گفتن الان هر شرکت دنبال ده تا حسابدار میگرده همسرم که لیسانس حقوقه کار ...
کجا دوره اش رو گذروند همسرتون؟ بدون مدرک لیسانس حسابداری هم استخدام میکنن؟
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
نه تو آموزشگاه ثبت نام داد مدرک آموزشگاهی دادن ینی دوره هاشو دیده فقط کافیه هزینه مدرک رو بده تا براش مدرک فنی بدن همین! البته هستن کسایی که خودشون به فنی حرفه ای مراجعه میکنن و آزمون میدن و مدرک میگیرن اینم هست ولی فرقی تو هزینه نمیکنه پول مدرک رو میگیرن هزینه همونه
کجا دوره اش رو گذروند همسرتون؟ بدون مدرک لیسانس حسابداری هم استخدام میکنن؟
اگه آشنای دم کلفت داشته باشی بدون مدرک هم میشه استخدام شد منتها ایشون لیسانس حقوق داشتن ولی استخدامی های حقوق اکثرا با آزمون استخدامی همراهه مثل وکالت یا کارشناس رسمی دادگستری ولی از طریق سازمان فنی حرفه ای و معرفی به آموزشگاه جهت دیدن دوره ها مدرک صادر میشه من خودمم از طریق فنی حرفه ای به آموزشگاه تحت نظارت معرفی شدم و مدرک ناخنکاری گرفتم