2777
2789
خیلی ممنون از نظرت ، راستش خودم هم اینو میدونم ولی نمی دونم چرا هی دلم میخواد انتخاب کنم برم نمی دون ...

همین حرفا منطقی پیش خودت تکرار کن🙂

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میگن درساش خیلی سخته دو ترم هم نمی تونی بخونی بعدش بیکار اینا بازار کار نداره راستش من قبل ازین ...

برا کسی که از ریاضی سر در بیاره و نلاش و انگیزه و هوش چ علاقه داشته باشه هیچی سخت نیس من خودم دانشجوی حقوق بودم رفتم سر کلاس دوستم تو حسابداری اون روز امتحان هم داشتن استاد فک کرد منم شاگردشم به منم برگه داد بالاخره پیام توره و بی در و پیکر من از خود دانشجوهای حسابداری بیشتر گرفته بودم🤣🤣

ببین حسابداری انتخاب کن از من گفتن الان هر شرکت دنبال ده تا حسابدار میگرده همسرم که لیسانس حقوقه کار ...

دوره فنی حرفه ای شرکت کردن ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
من بودم دانشگاه رو میرفتم  حسابداری رو هم کنارش کلاسهای بیرون میرفتم

اینم ایده ی خوبی ولی رشته ای که قبول شدم درساش خیلی سخته و اگر ورش دارم وقت زیادی ازم میگیره

ببین حسابداری انتخاب کن از من گفتن الان هر شرکت دنبال ده تا حسابدار میگرده همسرم که لیسانس حقوقه کار ...

کجا دوره اش رو گذروند همسرتون؟ بدون مدرک لیسانس حسابداری هم استخدام میکنن؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

به مامانم باشه میگه هیچکاری نکن ور دل خودم بمون😂

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
دوره فنی حرفه ای شرکت کردن ؟

نه تو آموزشگاه ثبت نام داد مدرک آموزشگاهی دادن ینی دوره هاشو دیده فقط کافیه هزینه مدرک رو بده تا براش مدرک فنی بدن همین! البته هستن کسایی که خودشون به فنی حرفه ای مراجعه میکنن و آزمون میدن و مدرک میگیرن اینم هست ولی فرقی تو هزینه نمیکنه پول مدرک رو میگیرن هزینه همونه

حسابداری ادامه بده خیلی خوبه امار زیاد بازار کار نداره رشته منم حسابداری بود

الان کجا مشغول کار شدی؟ بنظرت با آزمون استخدامی میشه تو بانک و ادرات استخدام شد؟

کجا دوره اش رو گذروند همسرتون؟ بدون مدرک لیسانس حسابداری هم استخدام میکنن؟

اگه آشنای دم کلفت داشته باشی بدون مدرک هم میشه استخدام شد منتها ایشون لیسانس حقوق داشتن ولی استخدامی های حقوق اکثرا با آزمون استخدامی همراهه مثل وکالت یا کارشناس رسمی دادگستری ولی از طریق سازمان فنی حرفه ای و معرفی به آموزشگاه جهت دیدن دوره ها مدرک صادر میشه من خودمم از طریق فنی حرفه ای به آموزشگاه تحت نظارت معرفی شدم و مدرک ناخنکاری گرفتم 

نه تو آموزشگاه ثبت نام داد مدرک آموزشگاهی دادن ینی دوره هاشو دیده فقط کافیه هزینه مدرک رو بده تا برا ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون🌹 

منم میخواستم تغییر رشته به حسابداری بدم ولی مسئول رشته بهم گفت بهتره بیرون از دانشگاه حسابداری یاد بگیرم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )