2777
2789
چه دوراهی ؟؟

تو تایپیک قبلیم گفتم خیلیا نخوندن

بین دو رشته موندم یکی رشته ی خودم که حسابداریه یکی رشته ی دیگه که دانشگاه دولتی قبول شدم و آمار هستش

رشته خودم بازار کارش خوبه و رشته ی خوبیه ، ولی محیط خونه و خانواده خیلی خفه کننده و اذیت کنندست

از طرفی محیط دانشگاه و شهر رشته ای که قبول شدم خیلی خوبه ولی از بازار کار رشته ای که قبول شدم زیاد تعریف نمیکنن بخاطر همین نمی دونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو چیه که راهنماییت کنیم

بین دو رشته موندم یکی رشته ی خودم که حسابداریه یکی رشته ی دیگه که دانشگاه دولتی قبول شدم و آمار هستش

رشته خودم بازار کارش خوبه و رشته ی خوبیه ، ولی محیط خونه و خانواده خیلی خفه کننده و اذیت کنندست

از طرفی محیط دانشگاه و شهر رشته ای که قبول شدم خیلی خوبه ولی از بازار کار رشته ای که قبول شدم زیاد تعریف نمیکنن بخاطر همین نمی دونم چیکار کنم

اول بگو بعد کمک بگیر

تو تایپیک قبلیم گفتم خیلیا نخوندن بین دو رشته موندم یکی رشته ی خودم که حسابداریه یکی رشته ی دی ...

همین حسابداری ادامه بده برای اینکه خونه نباشی و بعدم موفق باشی برو کارآموز شو. هم عملی یاد میگیری هم بيرون خونه ایی. 

مطمعن باش حسابداری شک نکن

میدونم محیط خونتون بده ولی سعی کن تا شب خودا تو دانشگاه مشغول کنی فقط برای خاب بزی خونه 

عزیزم  ۴ ساله همش تحمل کن در عوض بعدش دستت تو جیب خودته  برو برای همیشه مشتقل شو

ببین آمار اصلا

حسابداری عالیه

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
تو تایپیک قبلیم گفتم خیلیا نخوندن بین دو رشته موندم یکی رشته ی خودم که حسابداریه یکی رشته ی دیگه که ...

ببین حسابداری انتخاب کن از من گفتن الان هر شرکت دنبال ده تا حسابدار میگرده همسرم که لیسانس حقوقه کار ندارع هرجا رفت گفتن مدرک حسابداری یا کامپیوتر بیار رفت تو آموزشگاه دوره دید مدرک گرفت امروز استخدام یه کارخونه خیلی معتبر شد 

آمار دولتی بهتره. بعد ارشد و دکترا هم شرکت کن

آخه میگن درساش خیلی سخته دو ترم هم نمی تونی بخونی بعدش بیکار اینا بازار کار نداره

راستش من قبل ازینکه انتخاب رشته کنم خیلی ازش تعریف میکردن ولی تا قبول شدم هرچی نکات منفی داشت رو گفتن😂😭

تو تایپیک قبلیم گفتم خیلیا نخوندن بین دو رشته موندم یکی رشته ی خودم که حسابداریه یکی رشته ی دی ...

حسابداری ادامه بده خیلی خوبه امار زیاد بازار کار نداره رشته منم حسابداری بود

مطمعن باش حسابداری شک نکن میدونم محیط خونتون بده ولی سعی کن تا شب خودا تو دانشگاه مشغول کنی فقط برا ...

خیلی ممنون از نظرت ، راستش خودم هم اینو میدونم ولی نمی دونم چرا هی دلم میخواد انتخاب کنم برم نمی دونم چیکار کنم احساسی رفتار نکنم

قطعا حسابداری برو بازار کارش عالیه ، دانشگاه دولتی بسیار سختگیرن پدر من دراومده

من بودم دانشگاه رو میرفتم 

حسابداری رو هم کنارش کلاسهای بیرون میرفتم 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند