2777
2789

یه دختر دوسال ونیم دارم از زندگی سیرم کرده بس که یه دنده و لجبازه. انقد بغلم میاد خودشم میگه باید بلند شی دیگه خسته شدم خودشم از نوزادی اینجوریه از وقتی 7ماهش شده تا الان روانیم کرده واقعا میگم خیلی میترسم یهو مریض شم دیگه هرروز از دستش خودمو میزنم گریه میکنم بازم اروم نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه نیا دختر خوب بگو نمیتونم یک ماه که این مدل کردی یاد میگیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه خود به خود لجباز نميشه بازخورد رفتاراي والدين لجبازش ميكنه

زماني كه بغلت نيست براش جايزه بخر علاقه منديش قيمتش مهم نيست و بهش بگو جايزش واسه چيه 

تا كم كم بشه عادت 

عجب صبري خدا دارد

تیرماهیه بچت

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
محلش نده بزار گریه کنه بابا هیچیش نمیشه بخدا

بعضی وقتا اخه نمیشه. رفتم باشگاه ثبتنام کردم گفتم واسه دوتامونم خوب میشه جلسه اول بد نبود نشست پیش بچه ها ولی امروز از بغلم پایین نیومد گریه میکرد اخرش پاشدم اومدم 

عجيب ترين قسمت دنيا برام اونجا بود كه يه سايتى بود نصف اعضا ميومدن اشك و گريه و نذر و نياز كه بچه دار شن

نصف سايت اشك و گريه و پشيمونى و از دست بچشون آرزوى مرگ ميكردن

اگه منتظرى همه چى ايده آل بشه تا تو به رشد و شكوفايى برسى حالا حالاها علافى… گلى كه بخواد رشد كنه دل سنگم ميشكافه
کم کم باید به لجبازیش بها ندی دیگه

مثلا چجوری میبینی ادم مثلا عجله داره میارم سریع لباس بپوشونم یا میگم زود باش این کارو بکن حرفمو گوش نمیده از این طرفم عجله دارم یا داد میزنم سرش یا میزنمض تا گوش بده